1

 

 

 

 

 

OLISIKO SINULLA ANTAA SUOJAVARUSTEITA JA AVUSTUSTARVIKKEITA UKRAINAAN?

Haluaisitko auttaa ukrainalaisia? Polkaisimme käyntiin Operaatio Ukrainan.

Lähetämme ensimmäisen rekkakuormallisen suojavarusteita ja avustustarvikkeita Ukrainaan jo tiistaina 8.3.2022. Kasassa on jo 20 lavallista avustustavaraa, mutta mukaan mahtuu vielä paljon lisää. Voit lahjoittaa omistasi tai ostaa sopivia, mistä ikinä niitä löydätkin. Lahjoitusten on oltava perillä Beweship Oy:n terminaalissa Vantaalla 8.3. kello 16.00.

Lahjoitusohjeet löytyvät tähän viestiin liitetystä kuvasta, jossa on myös lisäkysymyksiä varten yhteystiedot.

Hätää kärsivät ukrainalaiset tarvitsevat monenlaista tukea. Yleisten avustustarvikkeiden lisäksi esimerkiksi seuraavanlaisia varusteita tarvitaan: Taisteluliivit, kypärät, kyynär- ja polvisuojat, luotisuojaliivit, veitset, dronet, niiden akut erikseen pakattuina, pimeänäkölaitteet, ensiapupakkaukset ja -tarvikkeet, joditabletit, kuivamuonat, pakit, vesipullot, Trangia-keittimet, teltat, telttapatjat jne. Operaatio Ukrainan logistiikan hoitaa omalla kustannuksellaan Beweship Oy.

Matkaan lähtevät kuljettajat ovat ukrainalaisia ja kuorma on menossa tämän hetken suunnitelman mukaan Lviviin Ukrainaan, jossa se luovutetaan suoraan Ukrainan edustajalle.

Päämäärä saattaa muuttua tilanteen muuttuessa liian riskialttiiksi. Jos näin käy, kuorma toimitetaan ukrainalaisten yhteyksiemme suosittelemalle rajanylityspaikalle, mistä se toimitetaan jatkoyhteyksin eteenpäin. Avustusrekka kulkee kohteeseen Baltian läpi tai laivalla Puolaan ja siitä eteenpäin. Reitti päätetään tilanteen mukaan lähtöpäivänä. Pyrimme kuljettamaan myöhemmin myös pakolaisia Suomeen. Tästä aiheesta myöhemmin.

Kaveria ei jätetä, ei kotona eikä kaukana!

Jyrki Mäkelä ja Virpi Perälä kasvavan, kriisinhallintaveteraaneista ja Suomen ukrainalaisista koostuvan avustusjoukon kera sekä tietysti Beweship Oy