1

Helsingin Rauhanturvaajat

HELSINGIN RAUHANTURVAAJAT

– TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

 

Rauhanturvaaminen yhdistää operaatioon katsomatta

Helsingin Rauhanturvaajat ry yhdistää kansainvälisissä kriisinhallinta- ja rauhanturvaoperaatioissa palvelleita sotilasarvoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kuulumme Suomen Rauhanturvaajaliittoon ja meillä on n. 600 jäsentä.

Toimintaa

Toimintamme ydintä ovat joka kuukauden toinen tiistai järjestettävät jäsenillat, joissa tapaamme loistavassa seurassa mielenkiintoisia esiintyjiä. Tarkempia tietoja tulevaa toimintaa ja vertaistuen sivuilla.

Vuoden tärkeitä päiviä ovat Rauhanturvajien päivä (29.5) ja YK-päivä (24.10.). Kevään mittaan vaalimme niin YK:n kuin omia kansallisia sotilasperinteitämme mm. kunniavartioin ja seppeleenlaskuin. Vuoden aikana osallistumme lukuisiin tapahtumiin sekä teemme retkiä ja tutustumiskäyntejä – ja paljon muuta mukavaa!

Hyviä kavereita

Rauhanturvaajia yhdistää palveluskokemus kriisialueilla. Omaa kokemusta voi peilata muiden kokemuksia kuuntelemalla ja päinvastoin. Vertaisverkkoon kannattaa tulla mukaan.

Liittyminen on yksinkertaista

Klikkaa linkkiä ja täytä sähköinen lomake. Kokonaisjäsenmaksu vuonna 2022 on varsinaiselta jäseneltä 45 € sisältäen HelRt:n jäsenyyden, Rauhanturvaajaliiton osuuden sekä laadukkaan 6 x vuodessa ilmestyvän Rauhanturvaaja-lehden tilausmaksun. HUOM!! Parhaillaan rauhanturvaamispalveluksessa toimiva voi liittyä yhdistyksen Toimialuejäseneksi, jolloin kuluva kalenterivuosi kustantaa pyöreät 0 €!

Tervetuloa joukkoon mukavaan!

Psst: Voit seurata somekeskustelujamme myös nimeämme kantavassa facebook-ryhmässä.

Tukipuhelin 020 7698 111

Älä jää asioiden kanssa yksin. Jokaisella tukipuhelimeen vastaavalla on kriisinhallintakokemusta. Puhumme samaa kieltä eikä kaveria edelleenkään jätetä!

TAPAHTUMAT

 

Valitse kategoria:

LIITY RAUHANTURVAAJALIITON JÄSENEKSI

Valitse paikallisyhdistys johon haluat liittyä ja täytä jäsenlomake jo tänään.

Suomen Rauhanturvaajaliitto
SUOMEN
RAUHANTURVAAJALIITTO
Suomen Rauhanturvaajaliitto
KRIISINHALLINTA