1

 
 
 
 
 
 
 
 

SRTL Plus on liiton uusi jäsenryhmä, johon liiton jäsen voi halutessaan liittyä. Ryhmän jäsenyys maksaa 25 euroa.

SRTL Plus -jäsenryhmän jäsenyys antaa osallistumisoikeuden Suomen Rauhanturvaajaliiton ja muiden reserviläisjärjestöjen tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa sekä Puolustusvoimien tai muiden tahojen yhteisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan vakuutusturvaa.

SRLT Plus -jäsenryhmän jäsenyys sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Jäsenryhmän jäsenyyden tarkoituksena on turvata ammuntaa harrastavan jäsen tapaturman ja vastuuriskien osalta. Vakuutukset myöntää Pohjola. Rauhanturvaajaliiton SRTL Plus -jäsenryhmän jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan ja sen voi hankkia normaalin varsinaisen jäsenyyden lisäksi. SRTL Plus -jäsenyys ei korvaa varsinaista jäsenyytta.

SRTL Plus -jäsenyyden hankkiminen

Voit hankkia Plus-jäsenyyden maaliskuun loppuun mennessä seuraavin tavoin:

Itsepalveluna:
– kirjaudu Membookiin ja mene ensin omaan yhteisöösi. Siellä klikkaa ”Jäsentiedot” ja mene ”Lisätiedot”-välilehdelle. Laita ”Kyllä” -rasti ruutuun kohdassa ”SRTL PLUS -jäsenyys”
– Membook lähettää muutaman päivän sisällä laskun SRTL Plus tuotteesta ja se on voimassa maksupäivästä alkaen.

Membookin asiakaspalvelusta:
– lähetä sähköpostia osoitteeseen rauhanturvaajaliitto@membook.fi ja kerro haluavasi hankkia SRTL PLUS -jäsenyys. Kerro viestissä tunnistamista varten koko nimesi, osoitteesi, sekä liiton jäsenyhdistys, johon kuulut. Saat viestiisi automaattikuittauksen, kun se on vastaanotettu. Asiakaspalvelu on yhteydessä erikseen vain, mikäli se tarvitsee tarkentavia tietoja. Saat laskun muutaman arkipäivän sisällä tilauksestasi