1

 

 

 

TÄMÄ VIESTI KANNATTAA LUKEA!

Puolustusvoimat antoi meille upean mahdollisuuden TÄYDENTÄÄ Rauhanturvaajaliiton 4.6. lippupäivän juhlaan osallistuvaa osastoa siten, että marssiin osallistuvan 42 henkilön lisäksi juhlan katselmusosaan Senaatintorilla voidaan ottaa mukaan 40 halukasta. Tämä täydentävä osasto osallistuu siis VAIN katselmusosaan.

Asuvaatimus sama kuin marssiosastolla.

 Eli paraativarustus on tumma puku, valkoinen/vaalea paita, helmenharmaa-/tai muu hillitty solmio, isot kunniamerkit, mustat sukat ja kengät, baretti sekä MUSTAT KÄSINEET. Erityinen huomio tulee kiinnittää hyviin kenkiin, joilla on hyvä kävellä ja seistä.

Kokoontuminen lauantaina klo 10.15 Ritarihuoneen edessä olevalle Ritaripuistolle, Mariankadun puolella. Lyhyen ohjelman kertauksen ja varusteiden tarkastuksen jälkeen ns. ”osasto 2” liittyy marssiosastoon, jota johtaa Juha HelRt:n varapuheenjohtaja Juha Niemi.

Katselmusvaihe kestää osasto 2:n osalta arviolta 13.00 saakka eli reilut 3 tuntia.  Osallistujien tulisi kestää se aika ilman ongelmia. Osaston 2:n vetäjät ovat Tomi Lehtoaro ja Mauri Rytkönen.

Halukkaita pyydän ilmoittautumaan torstaihin 2.6. klo 12.00 mennessä sähköpostilla tai tekstiviestillä: mauri.rytkonen@kolumbus.fi, puhelin 040-587 8007.

Katselmusajan ohjelma kaikille:

10.15            Kokoontuminen Ritarihuoneen alueelle (osasto 2, Mariankadun puoli)

11.15            Siirtyminen Senaatintorille alkaa

11.50            Paraatijoukot ryhmittyneenä

12.00            Paraatikatselmus Senaatintorilla

12.30           Valmistautuminen ohimarssiin. Ohimarssin alkaessa osasto 2. palaa

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja 3.6 kuluessa.

MENNÄÄN MUKAAN PORUKALLA JA NÄYTETÄÄN, ETTÄ RAUHANTURVAAJAT SAAVAT JALKEILLE NÄYTTÄVÄN JA EDUSTAVAN JOUKON KANSALAISTEN IHASTELTAVAKSI!

 

Ystävällisin terveisin,

Mauri Rytkönen

HelRt puheenjohtaja