1
Rauhanturvaaja seuraamassa koulutusta

KRIHA20 -koulutusviikonloppu Tuusulassa

12.09.2020 - 13.09.2020 | Koko päivä |


Suomen Rauhanturvaajaliitto  MPK:n tukemana järjestää  Tuusulassa 12.-13.9. 20 yhteisen kriisinhallinnan KRIHA20 -koulutusviikonlopun. Viikonloppu on kattava vapaaehtoisten koulutuskokonaisuus, jonka tarkoituksena on edistää kriisinhallintatehtävistä kiinnostuneiden vapaaehtoisten ammatillisia valmiuksia erilaisiin tehtäviin, lisätä kriisinhallintatehtävissä olevien henkilöiden läheisten tietoisuutta operaatioista ja osaltaan parantaa myös kriisinhallintatehtävien rekrytointia jakamalla ja lisäämällä aiheeseen liittyvää tietoa. 

Viikonlopun aikana järjestetään useita kurssikokonaisuuksia sekä seminaareja. KRIHA20 -koulutuksissa tutustutaan mm. kriisinhallintakoulutuksen kehittämiseen ja naisten roolin vahvistamiseen kriisinhallinnassa. Lisäksi tarjolla on mm. kriisinhallintatietoutta rauhanturvaajien ja siviilikriisinihallintatehtäviin osallistuneiden läheisille. Kursseille on ennakkoilmoitatutuminen ja se tapahtuu Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen koulutuskalenterin kautta https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri

Kurssit järjestetään Puolustusvoimien kurssikeskuksen tiloissa (Rantatie 66, Tuusula) Kaikki kurssit ovat osallistujille maksuttomia.


Tapahtumatiedot:

Päiväys ja aika
12.09.2020 - 13.09.2020
Koko päivä

Sijainti kartalla:

Karttaa ei ole saatavissa