1

Aineistoja

Kriisinhallintaveteraanitunnusta voidaan käyttää myös lehdissä julkaistavissa kuolinilmoituksissa ja se löytyy esimerkiksi Sanoma Median sanomalehtien ilmoituspalvelun tunnusvalikoimasta (Helsingin Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa sekä useita paikallislehtiä). Tunnus on painettuna myös puolustusministeriön teettämässä kriisinhallintaveteraanikortissa ja siitä on valmistettu mm. hopeinen rintamerkin ja hautakivimerkki. Rintamerkkiä käytetään sotiemme veteraanien tammenlehvän tapaan ja hautakivimerkkiä kuten vastaavia tunnuksia.

Rauhanturvaajaliiton logot ovat saatavilla värillisenä sekä mustavalkoisena. Liiton logoa suositellaan käytettäväksi liiton alaisten tapahtumien ja painotuotteiden yhteydessä.

 

KOKEMUKSIA JÄSENENÄ

Olen saanut liitolta tukea toimiessani aktiivisesti varusmiesten ja nuorten kriisinhallintatietoutta lisäävissä tapahtumissa.

Aktiivisuus on palkittu myös mahdollisuudella vaikuttaa reserviläisille kehitettävään koulutukseen, jolla tuetaan palvelukseen hakeutuvien valmiuksia hakeutua ja menestyä ulkomailla.

Logistisen tuen lisäksi itselle merkittävin etu tulee Rauhanturvaajaliiton neuvottelemasta mahdollisuudesta käyttää kaupungin uimahalleja edullisempaan hintaan.

 
 
 
Joonas
Kriisinhallintaveteraani

YHDESSÄ OLEMME VOIMAKKAAMPIA