1

KriHa-kortti

 

Kriisinhallintaveteraanikortti

Katosiko kriisinhallintaveteraanikortti ja haluat uuden?

Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.
Jos olet palvellut sotilaallisessa kriisinhallinnassa ja olet yli 60-vuotias kriisinhallintaveteraani tai jos sinulla on turvakielto tai olet kadottanut korttisi, ilmoita siitä sähköpostilla Porin Prikaatiin auli.pakula@mil.fi  tai postiosoitteeseen Porin Prikaati, Auli Pakula, PL 38, 27801 Säkylä. Kortteja tilataan, kun isompi erä kotiutuu. Täydennys tai uudet tilataan samassa nipussa.
Ilmoita sukunimi, etunimi, lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka. Ilmoita myös syntymäaikasi sekä missä operaatiossa olet ollut (viimeisin) ja suunnilleen koska. Parhaassa tapauksessa uusi kortti tulee noin kuukaudessa.

Jos haluat ilmoittaa uudesta etuudesta, tee se lähettämällä asiasta sähköpostia osoitteeseen  krihaveteraanietuudet@rauhanturvaajaliitto.fi

Uusimmat kriisinhallintaveteraanikortilla saatavat etuudet:

Valtakunnallinen tai verkkokauppa

Homekoira Fasse palveluksessanne! KriHa-kortilla kaikista normaalihintaisista palveluista -20% alennus. Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: 

SuoRaSuo oy haluaa tukea faittereiden remonttihankkeita tarjoamalla 20% alennusta rakennustelineiden ja sääsuojien vuokrahinnoista ja pystytystyöstä. Kunnon telineillä körmyt hyvään kuosiin! Toimitus ympäri Suomen. Ulkovuoraus- ja yläpohjaremontteihin, kattojen uusimiseen ym. Tutustu ja ota yhteyttä: www.suomenrakennussuojaus.fi. 

Mökkimies.com on mökkimiehen varustekauppa. Kaikki yli 100,00 € tilaukset ILMAN POSTIKULUJA normitoimituksella noutopisteeseen – nopea 1-2 pvä toimitus.

VIRANOMAISALENNUS:  Tarjoamme -10% alennuksen alan ammattilaisille: Poliisi, Tulli, Rajavartiolaitos, Puolustusvoimien henkilökunta, Pelastuslaitos, Vartijat, Kriisinhallintaveteraanit, Rauhanturvaajat, Vankeinhoitolaitoksen työntekijät.

Oliko sinulla jo asiakastili meillä? Jos ei, niin teetkö – https://www.mokkimies.com/rekisterointi

Ja sen jälkeen: viesti firman virallisesta sähköpostiosoitteesta tai kuva virallisesta henkilökortista ja lähetys osoitteeseen info@mokkimies.com – laita viestin aiheeksi joku hyvä otsikko ja viestisisältöön sähköpostiosoite, jota käytitte asiakastilin luomiseen. Näin näemme heti mitä asia koskee.

Kirjaamme sinut tämän jälkeen -10% asiakasryhmään ja alennushinnat ovat voimassa aina kun olet kirjautuneena kauppaamme. Ilmoitamme sähköpostilla kun/jos 10% on aktiivisena. Jos jokin jäi askarruttamaan, kysy rohkeasti lisää info@mokkimies.com

***

Ratsastukseen ja toiminnalliseen ammuntaan löytyy verkkokaupoistamme varusteita: https://www.konit.fi. Tarjoamme rauhanturvaajasiskoille ja -veljille -10% alennuksen kaikista tuotteista, myös jo alennetuista. Etu myös parhaillaan KriHa-koulutuksessa oleville, tuleville faittereille. Kysy myös tarjousta isommista toimitusmääristä esim. ryhmälle tai joukkueelle, sähköposti info@konit.fi. Alennus koodilla: FASU. Katso lisää:

Pienvarastokeskus Hyvinkää, Jyväskylä, Lahti, Lohja, Tampere, Turku ja Vihti: Kriha-alennus sinulle, joka tarvitset varastotilaa: Pienvarastokeskus antaa krihaetuna ensimmäisen vuokrakuukauden ilmaiseksi! Varausta tehdessäsi kirjoita lisätietokenttään Kriha-alennus, jolloin saat edun itsellesi. Minimiaika vuokraamiselle on 3kk. Pienvarastokeskuksen sivut osoitteesta: https://www.pienvarastokeskus.fi/ .

UnderMerino Oy tarjoaa 30% alennusta merinovillasta tehdyistä boksereista. Edun saat kirjoittamalla alennuskoodin ”Rauhanturvaaja2019” verkkokaupassa. Verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://undermerino.com/

UnderMerino bokserit on testattu Australian helteissä ja Suomen kylmissä olosuhteissa ja ne ovat toimineet erinomaisesti niin vaeltamisessa, matkustamisessa kuin luksusmaisessa jokapäiväisessä käyttössä.

Oral Hammaslääkärit antaa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä 5% alennusta yleishammaslääkärin ja suuhygienistin antamasta hoidosta. Alennus ei koske erikoishammaslääkäreiden palveluita eikä hammasteknisiä töitä.

Oral Hammaslääkärit palvelee yli 40:llä paikkakunnalla lähes 80:ssa toimipisteessä ympäri Suomen: https://www.oral.fi/suun-terveys/.

Coronaria hammasklinikat: 100% suomalainen Coronaria hammasklinikat haluaa tarjota alla olevat edut:
– hampaiden tarkastus 30€
– muut hoidot -10%
Edut saat käyttöösi kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä. Edut ovat voimassa toistaiseksi ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Hinnat omavastuuhintoja Kela-korvauksen jälkeen. Ei koske hammaslaboratorio-kuluja eikä erikoishammaslääkäripalveluja.
Varaa aikasi osoitteesta https://coronariahammasklinikka.fi/
Lämpimästä tervetuloa!

Yrityspalvelu Howteam Oy:ltä (www.howteam.fi) 10% alennus sähköisen taloushallinnon palveluista kriisinhallintaveteraanin omistamille tai johtamille yrityksille. Kyseessä sähköinen palvelu, joten palvelu toimii kätevästi kaikkialla. Kysy Pekka Levola 0400-784 708 / pekka.levola@howteam.fi.

MEDIMAL: Koiratarvike, koulutus, ruokinta ja hierontaliikkeestä (www.medimal.fi) Vantaan Rajatorpassa saa kriisinhallintaveteraanikortilla 10 % alennusta. Medimal verkkokaupasta 10 prossaa pois koodilla FASU. Ja vuoden loppuun asti -25 prossaa verkossa.

Metsi Oy: Anssi Huhtala ilmoittaa että Metsi Oy:ltä alennus pikkutaloista (http://www.metsi.fi/fi/tuotteet/pik…) kriisinhallintaveteraanikortilla on 10 %
Suurimmillaan 6500€ .

SPORTTORI Hei! Haluaisin mielelläni myöntää vanhana faitterina seuraavan etuuden kriisinhallinta- ja rauhanturvaajajoukoissa palvelleille, ( http://sporttori.fi ) -10%:n lisäalennus myös jo alennetuista tuotteista. Sporttori on kotimainen urheilu –ja vapaa-ajan verkkokauppa, joka tekee työtä suomalaisille. Kriisinhallinta- ja rauhanturvaajajoukoissa palvelleille henkilöille -10% lisäalennus kaikista tuotteista, myös alennuksista. Alennuskoodi ”FASU” syötetään ostosten lopuksi kohdassa ”näytä ostoskori”. Etu on voimassa toistaiseksi. Etua ei vaihdeta rahaksi, eikä sitä voi yhdistää muihin etukuponkeihin.

Belectro Oy (www.belectro.fi) tarjoaa kaikista b-bark tuotteista http://www.b-bark.com kriisinhallintaveteraanikortilla 20% alennusta verkkokaupassa esitetyistä hinnoista. Lisätietoja osoitteesta contact@belectro.fi

SmartGroup luo ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä barettiveljille, kaikkialla Suomessa. Tarjoamme infonäytöistä palvelumaksuun 5 € / kk alennuksen käyttömaksuun. Käypä tutustumassa mitä X – PX tarjoaa nyt: https://www.smartgroup.fiTai soita p. 040 901 5800 / Jouni Mäkipää ja eMail: jouni.makipaa@smartgroup.fiSmartGroup on kansainvälinen palveluintegraattori jonka juuret ovat Suomessa. Olemme erikoistuneet arvoa tuottavien palvelujen ja mobiilisovellusten kehittämiseen ja ylläpitoon palveluna. Helppokäyttöisten palvelujen toteuttamisesta on kokemusta yli 25 vuotta.
Regards, Jouni Mäkipää ceo, founder mobile +358 40 901 5800 Go to see: www.smartgroup.fi

UKONTAITO: Hei! Pyöritän Ukontaito koulutuspalvelu nimistä toimintaa kevytyrittäjyys periaatteella. Olen antanut KRIHA-veteraaneille -10% alennuksen.Toimintaan voi käydä tutustumassa osoitteessa www.ukontaito.fi  tai FB sivuilla osoitteessa www.facebook.com/ukontaitoOlen itsekkin palvellut KRIHA tehtävissä Kosovossa ja Somaliassa. Terveisin Juho Ruotsalainen

Finnrent: Kotimainen autovuokraamoketju Finnrent-tarjoaa kaikille krihaveteraaneille autovuokraus- ja leasingpalveluja kaikissa kotimaisissa finnrent-toimipaikoissa suurasiakasetuhintaan. Nykyinen Kriha-hinta on voimassa toitaiseksi. Joissakin kausitilanteissa voit saada finnrent-vuokra-auton vieläkin edullisemmin kysymällä päivän hintaa paikallisesta Finnrent-vuokraamosta. Finnrentin monipuolinen kalusto on uutta ja modernia. Erityisen vahva osa-alue on minibussit ja ja pakettiautot.

Varaukset: www.finnrent.fi sivustolta tai paikallisesta finnrent-toimipaikasta. Erikoishintatunnus: KRIHA

Lisätietoja: Kriha-yhteyshenkilöt: HelRt: Mauri Rytkönen, 040-587 8007, mauri.rytkonen@kolumbus.fi
Finnrent: Niko Rytkönen, 040-130 5630, niko.rytkonen@kolumbus.fi

FINNPROTEC WEBSHOP: Rauhanturvaajat huomio! Tiesittekö, että FinnProtec tarjoaa kaikille rauhanturvaajille suuren valikoiman turvallisuusalan tuotteita viranomaishintaan! Viranomaishinnat tulevat näkyville kun syötätte alennuskoodin KRIHA2021. Webshopin alennuskoodin saatte aktivoitua tästä linkistä: Koodi kirjoitetaan kohdassa https://www.finnprotec.fi/webshop/activate_campaign_code.php
Valikoimastamme löytyy mm. nämä tuotteet: •Hagor-varustelaukut •Salomon Forces-jalkineet •ESS–suojalasit •OakleySI-suojalasit •3MPeltor–kuulosuojaimet •SourceTactical–juomareput •221BTactical–ilmankiertoliivit •ArcteryxLEAF–vaatetus •SnigelDesign–varusteet •SOG–veitset ja monitoimityökalut •Inforce-asevalot.

Parhain terveisin.
Kristofer Potrykus, Sales Manager
FinnProtec Oy Kilonkallio 3 B 02610 Espoo Finland
Office +358 (0)9 554 334 Gsm +358 (0)44 755 40 44 Fax +358 (0)9 548 3344
Email: kristofer@finnprotec.fi  www.finnprotec.fi

UnderMerino Oy: Hei, Haluaisin ilmoittaa uudesta etuudesta. Edustan UnderMerino Oy yrityistä joka myy merinovilla boksereita ja haluaisin tarjota kriha veteraaneille 30% alennuksen. Kotiuduin itse juuri Libanonista muutama päivä sitten.

Ystävällisin terveisin
Joona Hartman
UnderMerino Oy

https://undermerino.com/

Akaa

Asiaselostus/perustelut: Akaan valtuuston 14.12.2016 § 91 vahvistaman Akaan kaupungin tilojen / harrastepaikkojen vuokrauksen periaatteiden mukaan kaupungin tilojen käyttö- ja vuosimaksuista ovat vapautetut: kunnalliseen päätöksentekoon liittyvät tilaisuudet, veteraanijärjestöt, Valkeakoski-opisto, Valkeakosken musiikkiopisto sekä koulutilojen osalta koulujen vanhempainyhdistykset.
Kimmo Vaintolan esitys 31.7.2017
Päätös 8.8.2017: Kriisinhallintaveteraanit voidaan lukea Akaan kaupungin tilojen / harraste-paikkojen vuokrauksen periaatteiden mukaiseksi veteraanijärjestöksi, joten heiltä ei peritä kaupungin tilojen / harrastepaikkojen käytöstä maksua. Käyttömaksusta jäsen saa vapautuksen näyttämällä ao. veteraanikorttia.

Alavus

Keskisen Kello Oy Tuurissa (www.keskisenkello.fi) antaa 5% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Toimii vain liikkeessä.

Espoo

CrossFit 8000 antaa tuleville taistelijoille -15% alennus harjoitusmaksuista salillamme. Olemme 1500 nelion toiminnallisen harjoittelun valmennuskeskus Espoon Kivenlahdessa ja perustajillamme on erikoisjoukkotaustaa. Suomen monipuolisimman CrossFit salin nettisivut löytyy tästä: www.crossfit8000.com
Treeneihin pääsee helpoiten mukaan Perusleirin kautta (kesto 1kk + 1kk harjoittelut). Siellä käydään läpi harjoittelun perusteet (kyykyt, työnnöt, voimisteluliikkeet ym), jonka jälkeen treenistä meillä saa enemmän irti. Perusleirin harjoitukset ovat ma, ke klo 20-21 ja pe klo 19-20 kuukauden ajan. Perusleirimaksuun kuuluu myös seuraavan kuukauden treenit kokonaisuudessaan. Jokainen harjoitus on valmiiksi ohjelmoitu ja valmennettu.Alennuksen saadakseen tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: info@crossfit8000.com Mikäli perusleirikuvio ei sovi aikatauluihin, voidaan aloitus hoitaa myös yksityisvalmennuksella. Yksityisvalmennuksen hinta on 95€ / tunti. Yksityisvalmennuksessa ei kuitenkaan pystytä alennettuun hintaan. Muistakaa näyttää KRIISINHALLINTAVETERAANI korttia, jotta voidaan todentaa henkilö ja antaa tuo etu käyttöön. Tervetuloa treeneihin mukaan! Liikunnallisin terveisin, Jukka-Pekka Peltonen, p. 040 838 2806

Liikunta- ja nuorisolautakunta päättää lisätä Liikuntapalveluiden Maksut-perusteisiin seuraavan kohdan: Liikuntapalvelujen maksujen muutokset 1.8.2018 alkaen.
Alennetut hintaryhmät:
• Varusmiehet varusmieskortilla, siviilipalvelusta suorittavat siviilipalvelustodistuksella sekä kriisinhallintaveteraanit kriisinhallintaveteraanikortilla.
Päätös: Esittelijän ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lautakunnan ptk 418/2018 § 29 pvm 7.6.2018)
Valmistelija/lisätiedot: Martti Merra, puh. 043 824 9586 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Kulttuurilautakunta: Kriisinhallintaveteraanikortin omistaville oikeus ilmaiseen sisäänpääsyyn Näyttelykeskus WeeGeehen.
Kulttuurilautakunta:
1 päättää, että Kriisinhallintaveteraanikortin omistavilla on oikeus ilmaiseen sisäänpääsyyn Näyttelykeskus WeeGeehen sekä
2 kehottaa Kulttuurin tulosyksikön palvelualueita liittämään samat etuudet Kriisinhallintaveteraanikortin omaaville kuin Varusmieskortin tai siviilipalvelustodistuksen omaavilla henkilöillä.
3 ehdottaa lisäksi, että espoolaiset taide- ja kulttuurilaitokset sekä festivaalit ottavat tämän saman käytännön ja liittävät Kriisinhallintaveteraanikortin omaaville samat etuudet kuin mitä on Varusmieskortin tai siviilipalvelustodistuksen omaavilla henkilöillä.
Päätös: Esittelijän ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. (Lautakunnan ptk 2917/2018 § 32 pvm 12.6.2018)
Valmistelija/lisätiedot: Susanna Tommila, puh. 043 825 5074 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Haapajärvi

Haapajärven Fysioterapia antaa 30% alennuksen kaikista hieronnoista Kriha korttia näyttämällä. www.haapajarvenfysioterapia.fi

Hamina

Kriisinhallintakortilla etuudet Haminan Linnoituksen uimahalliin on 11.06.2018 lähtien voimassa. Samaan hintaryhmään kuuluvat varusmiehet, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja KRIISINHALLINTAVETERAANIT. Kertalipun hinta : 3.5 euroa uimaan, 2.5 euroa kuntosaliin ja 31 euroa sarjalippu 10 kertaa. Terveisin: Sami Aho KYMLR

Rauhanturvaamisen ja Veteraanintyön Perinnekeskus Wanha Veteraani: Rauhanturvaaja- ja kriisinhallintaveteraanit pääsevät tutustumaan Wanhan Veteraanin näyttelyihin ensi kesänä (2019) Haminassa viidellä eurolla krihakortin esittämällä. Tästä on päättänyt Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus ry:n hallitus. Krihahinta on puolet aikuisen kävijän normaalihinnasta ja on sama kuin varusmiehillä ja eläkeläisillä. Ennakkoon varanneet ryhmät saavat samaan hintaan opastuksen. Ryhmäetuna on lisäksi se, että joka kymmenes pääsee ilmaiseksi eli esim. 20 hengen ryhmässä se tarkoittaa matkanjohtajaa ja autonkuljettajaa.
Ensi kesänä Wanhassa Veteraanissa on esillä rauhanturvaamisen perusnäyttelyn lisäksi Lauri Törni 100 vuotta ja Suomalainen Waffen SS-vapaaehtoispataljoona -näyttelyt, eli yhdellä lipulla kolme näyttelyä! Tervetuloa!
Katso lisää www.rvpk.fi

Hattula

PANSSARIMUSEO tarjoaa alennetun pääsymaksun 7,50 € kriisinhallintaveteraaneille 1.1.2020 alkaen. Etuus on henkilökohtainen ja edellyttää kriisinhallintakortin näyttämistä.
Hämeen sydämessä Hattulan Parolassa sijaitseva Panssarimuseo tallentaa ja esittelee Suomen itsenäisyyden ajan panssari- ja panssarintorjuntajoukkojen perinteikästä historiaa. Museo tarjoaa kävijöilleen elämyksiä, tapahtumia ja sotahistoriaa parhaimmillaan. Museolla on perusnäyttelyn ohella esillä vuosittain vaihtuvia erikoisnäyttelyitä eri teemoista sekä kerran kuussa syyskuusta huhtikuuhun järjestettävät kuukausiluennot.
Museo on avoinna ympäri vuoden 1.5.-30.09. ma-su klo 10-18 (sulj. juhannusaattona) ja 1.10.-30.4. ma-su klo 10-15 (sulj. jouluviikolla).
Muista aukioloajoista sovitaan mahdollisuuksien mukaan.
Lisätietoja Panssarimuseon toimistolta puh. 040 5681 186 tai toimisto@panssarimuseo.fi sekä www.panssarimuseo.fi
Panssarimuseota voi seurata myös facebook.com/panssarimuseo, instagram.com/panssarimuseo, twitter.com/panssarimuseo.
Tervetuloa Panssarimuseolle!

Helsinki

Rautaranta Outdoor Gym tuo Venice Beachilta Arnold Schwarzeneggerin kuuluisaksi tekemän treenimetodin Helsinkiin! Salillamme pääset harjoittelemaan sekä vapaapainoilla että laitteilla raikkaassa ulkoilmassa.

Olemme auki joka päivä klo 9 – 21 syyskuun loppuun saakka ja suljemme vain myrskyn kohdalle sattuessa.

Tarjoamme sekä palveluksessa oleville rauhanturvaajille että veteraaneille -15%-alennuksen kaikista kerta-, sarja-, kk- ja kausikorteistamme sekä verkkokaupastamme että kassalta ostettaessa. Kampanja on voimassa kauden 2020 loppuun saakka.

Kortit lunastetaan gymimme kassalta Helsingin Sörnäisten Rantapromenadilla. Korttia hakiessa tulee esittäää todistus (henkilökuntakortti, ansioerittely tai kriisinhallintaveteraanikortti). Tarkastamme myös henkilöllisyyden (esim. henkilökorttia tai ajokortti). Kts myös: https://www.facebook.com/Rautaranta

Verkkokauppa: www.rautaranta.fi
Alennuskoodi: KRIHA2020

Paikalle kannattaa tulla käyttäen julkisia kulkuvälineitä, pyörää käyttäen tai jalan. Lisätietoa pysäköinnistä on www-sivuillamme.

Rautaranta Outdoor Gym (y-tunnus 3115279-5)
www.rautaranta.fi
Puh. +358 45 783 45001
Sörnäisten Rantapromenadi, 00530, Helsinki

Timebar Helsingissä Roballa oleva  antaa 10% alennuksen juomista kriha-kortilla. Katso: https://www.facebook.com/robatimebar1/

Rauhanturvaajille ”älykuntosaliryhmä”: Oulunkylän kuntoutuskeskus (Käskynhaltijantie 5, 00640 Helsinki) tarjoaa mahdollisuuden kuntosaliharjoitteluun. Ota Kriisinhallintaveteraanikortti mukaan!

Rauhanturvaajien kuntosaliryhmän harjoitteluajat:
maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.00 – 19.30 (poistuminen OKKS:sta klo 20.00 mennessä).

Fysioterapeutti on kuntosalilla ohjaamassa harjoittelua joka kuukauden viimeisenä maanantaina klo 16.00 – 17.30.

Harjoittelun jälkeen voi käydä suihkussa ja saunassa.

Uudet ryhmäläiset:

    • Ennen kuntosaliharjoittelun aloittamista fysioterapeutti kartoittaa lähtötilanteesi ja laatii juuri Sinulle sopivan kuntosaliohjelman älykortille. Kartoituksen sopimushinta rauhanturvaajille on 50 €. Kartoituksen voi varata puh. 040 570 1439
    • Kuukauden kuntosaliharjoittelun hinta on 40 € (sopimushinta rauhanturvaajille).

Tärkeää huomioida:

    • Tulethan harjoittelemaan vain TÄYSIN TERVEENÄ.
    • Pyydämme Sinua soittamaan ulko-ovella (pääovi, Käskynhaltijantien puoli) osasto 1:n ovikelloa ja ottamaan sisään tultuasi tuulikaapin pöydältä kasvomaskin. Maski tulee pitää kasvoilla yleisissä tiloissa. Voit riisua maskin pukuhuoneessa kuntoilun ajaksi. Lähtiessäsi pyydämme sinua pukemaan jälleen maskin, jonka voit riisua ulko-ovelle saavuttuasi.
    • Pyydämme Sinua myös pyyhkimään käytön jälkeen kuntosalilaitteiden kosketuspinnat. Kuntosalilta löytyy desinfiointiainetta ja kertakäyttösiivousliinoja.

Käytössä on HUR Smart Touch -älykuntosalilaitteet. Voit seurata harjoittelusi edistymistä ja lihasvoimiesi paranemista kuntosalin tietokoneelta. Kannattaa tulla porukassa, jolloin harjoittelukin on hauskempaa. Treenien jälkeen voit käydä saunomassa.
Omat varusteet mukaan.

Nordic Physio Center tarjoaa laadukasta urheiluhierontaa Helsingin Töölössä. Yrityksemme haluaa osallistua krihaveteraanikortin etuisuuksien tarjontaan omalla panoksellamme. Tarjoamme kriha-veteraaneille -15% alennuksen normaalihinnoista. Varatessasi aikaa laita lisätietokenttään teksti KRIHA! Kotisivuillamme http://nordicphysiocenter.fi/ lisää palveluistamme.

Varuste.net / viranomainen.fi (www.varuste.net) on luvannut 10% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia vastaan. Toimii toistaiseksi vain liikkeestä ostettaessa – ei verkkokaupassa.

Helsingin taidemuseoon (www.hamhelsinki.fi) pääsee maksutta kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin.

Ravintola Karljohan (Yrjönkatu 21, 00100 Hki) tarjoaa 15%:n alennuksen laskun ruokaosuudesta. Etu EI ole voimassa lounasaikaan, arkisin klo 11-15. Edun saaminen edellyttää etukäteen tehtyä pöytävarausta ( www.karljohan.fi ), jossa maininta ”Kriha” sekä kortin esittämistä paikan päällä. Max 4 henkilöä/kortti. Etu on voimassa toistaiseksi, alkaen tiistaina 18.04.2017.

Olutravintola JANO Oulunkylässä (www.olutravintolajano.fi) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortilla perushana kolmosen (Carlsberg) hintaan 4,50€ (norm. 5,50€). Olutravintola JANO on lämminhenkinen ravintola Oulunkylän ja Käpylän rajalla. Valikoimasta löytyy yli 100 olutta, 20 siideriä ja useita viskejä. Janossa tullaan myös järjestämään kriisinhallintaveteraanien tapahtumia, joista ilmoitellaan ainakin Facebook-ryhmissä: Hölkkäri On Web ja Suomalaiset rauhanturvaajat / Finnish peacekeepers. Terveisin Ismo Hämäläinen

Hotelli Winterhouse Helsingin Haagassa (entinen Hostel Auris) antaa kaikille meille rauhanturvaajille ja kriisinhallintaveteraaneille 10% alennuksen yöpymisistä, kun varaatte yöpymisen suoraan respasta (puh. respaan: 040 590 9864). Kaikki hotellissa majoittuvat kriisinhallintaveteraanit ovat Winterhous:n kunniavieraita joten tervetuloa. Hotelli on osana Haagan Valkeaa taloa.
Tuotantojohtaja Marko Pajunen
Invalidisäätiö Orton Pro Seesam Pro -tuotanto Kumpulantie 1 A 3.krs 00520 Helsinki 044-5881887
marko.pajunen@ortonpro.fi www.seesampro.fi

SOTAMUSEO: Hei, kriisinhallintaveteraanikortin haltijoilla on ilmainen sisäänpääsy Sotamuseon kohteisiin.

Pyydän kuitenkin huomioimaan, että Helsingin Kruununhaassa ei ole enää Sotamuseon näyttelyitä. Näyttelyt, Sotamuseon Maneesi ja sukellusvene Vesikko, sijaitsevat Suomenlinnassa. Ne ovat avoinna tänä vuonna enää 31.10. asti, joten voisi olla aiheellista myös muistuttaa jäsenistöänne siitä, että nyt on viimeinen tilaisuus nähdä Maneesin Autonomiasta Atalantaan -näyttely, mikäli se jostain syystä olisi vielä näkemättä.

Ensi keväänä Maneesissa avautuu uusi, Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlavuoteen liittyvän näyttelyn sotien aikaa esittelevä osio. Lisäksi avataan kokonaan uusi näyttelytila Suomenlinnan ns. Kuntomaneesiin, missä esitellään Puolustusvoimien sotien jälkeisiä vaiheita. Näin ollen Sotamuseolla on ensi keväästä lähtien Suomenlinnassa kolme näyttelykohdetta, jonne kriisinhallintaveteraaneilla on luonnollisesti vapaa pääsy.
Ystävällisin terveisin Riitta Blomgren.
Sotamuseo, Näyttely- ja tietopalveluyksikkö
PL 266 (Maurinkatu 1), 00171 Helsinki 0299 530251

Kiinteistönvälitys Crape LKV: Kriisinhallintaveteraaneille 30 %:n alennus välityspalkkiosta pääkaupunkiseudulla.
Crape LKV on vuonna 2005 perustettu huoneistojen ja kiinteistöjen välitystoimisto. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden aito auttaminen asumiseen liittyvissä asioissa – sekä kodin myymisessä että uuden löytämisessä. Lisäksi palvelemme asuntosijoittajia. Palveluissamme ei ole piilokustannuksia: jos ei kauppaa, ei kustannuksia. Tutustu meihin: www.crape.fi  Pyydä maksuton arvio ja myyntisuunnitelma asunnostasi! info@crape.fi Toimisto (09) 668 710

Messukeskus: Hei,tarjoamme pääsyliput etuhintaan kriisinhallintaveteraaneille Messukeskuksen järjestämissä yleisötapahtumissa. Edun saa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä. Suurimmassa osassa tapahtumiamme aikuisten lippu maksaa paikan päällä ostettuna 19€, alennushintaisen lipun hinta on 12€. Tapahtumakohtaiset lippujen hinnat tarkistettava verkkosivuiltamme : http://messukeskus.com/

Vastaan mielelläni jos teillä on kysyttävää edun tiimoilta. Ystävällisin terveisin Hannele Valo asiakaspalveluvastaava/Asiakaspalvelu puh. 040 450 3250, visitors@messukeskus.comMessukeskus Helsinki, PL 21 (Messuaukio 1), 00521 Helsinki www.messukeskus.com

Liva Hyvinvointi / naisten hoitola: 10% alennus hierontalahjakorteista. Etu koskee kriisinhallintaveteraaneja ja heidän perheenjäseniään. Lahjakortteja voi ostaa Munkkiniemen hoitolasta tai kätevästi nettikaupasta (alekoodi: Kriha10). Muista lähipiirin sankarittaria! Liva auttaa jaksamaan.
LIVA HYVINVOINTI / NAISTEN HOITOLA Hierontaa & yrttihoitoja Huopalahdentie 5 A Munkkiniemi, Helsinki 040 5234900 facebook: Liva Hyvinvointi / naisille www.liva.fi  www.liva.fi/ajanvaraus  www.liva.fi/lahjakortti

Hyvinkää

KINOMA -elokuvateatteri Hyvinkäällä tarjoaa kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä 2 euron alennuksen kaikista normaalihintaisista (yli 9 €) lipuista. Sama alennus koskee opiskelijoita ja eläkeläisiä. Normaalihintaiset liputkin ovat huomattavan edullisia eli 10 € ja 3-D näytökseen 12 €.
Liput voi varata etukäteen puhelimelle, p. 0500-261715 tai sähköpostilla, kinoma@mindfitconsulting.com.
Pääosin lipunmyynti tapahtuu perinteisesti kassalla. Lippukassa avataan n. 30 min ennen näytöksen alkua ja suljetaan näytöksen alkamisen jälkeen.
Kinoman tiloissa voi järjestää myös omia tilaisuuksia. Tilat soveltuvat teatterisalia ja aulaa myöten esim. auditorio-käyttöön (puhujille erinomainen äänentoisto). Tiloissa mm. langaton mikrofoni, videotykki ja koko valkokangas käytettävissä. Kinomassa voi järjestää tilaisuuksia lasten synttäreistä yritysten/järjestön kokouksiin. Esimerkiksi yhdistyksen infotilaisuus yhdistettynä kohdeyleisölle sopivaan leffaan eväiden kera.
Kysy lisää p. 0400-752542/ Kari tai kinoma@mindfitconsulting.com
Kinoma-elokuvateatterin verkkosivut: https://hyvleffat.fi

KINOMA Ahdenkallionkatu 3, 05820 Hyvinkää p. 0500-261 715 kinoma@mindfitconsulting.com

Hämeenlinna

Pentti OSKU Takala: Vanhana veteraanina voisin tehdä tosi mieluisan tarjouksen nahkakenkiin, normaalihinnoista – 35 % – 40 %. On kaksi kenkäliikettä: Hämeenlinna 13 130 Lukiokatu 30 puh. 0400 – 399 334 ja toinen Riihimäki 111 00 Hämeenkatu 32 puh. 040 – 153 5775. Merkeissä löytyy Sievi, Kuoma, Topman, Pomar, Rieker, Ecco, Kentucky, Merrel, Viking, Ilves, MBT, Aaltonen, Bugati, Doccers, Janita, Ara, Jenny, Jana, Caprise,Oliver, Tamaris, Jomos, Natura, Margo Tozzi, Nokia kumisaappaat, aamutossuja ja hoitoaineet eli tosi kattava valikoima. Tuossa on valikoimaa myös vaimoille & tyttöystäville, siis kengissä löytyy ja näin kävely on tosi hienoa. Fiksut miehet ottavat KRIISINHALLINTAVETERAANI-kortin, esittelevät sen myyjälle ja loppu menee kuin tanssi. Terveisin Pentti OSKU Takala puh. 0500 – 712 054 TERVETULOA HYVILLE OSTOKSILLE. Olen itse palvellut 95-96 Libanonissa.

Museo Militaria: Hämeenlinnassa Linnankasarmilla sijaitseva Museo Militaria tarjoaa 7.1.2020 alkaen kriisinhallintaveteraanikortilla sisäänpääsyn alennettuun hintaan 6 € (norm. pääsylippu 9 €). Museon laaja perusnäyttely esittelee Suomen sotahistoriaa sekä tykistö-, pioneeri- ja viestiaselajien kehitystä. Näyttelyssä on YK-aiheinen osio. Museolla on myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden. Yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta www.museomilitaria.fi  Tervetuloa! Lisätietoa: asiakaspalvelu@museomilitaria.fi , gsm 040 450 7479. Vanhankaupunginkatu 19, 13100 Hämeenlinna.

Iisalmi

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: Olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Imatra

Imatran Kylpylä: -10%:n alennus majoitushinnoista kriha-veteraanikortilla.

INFO IMATRA / Vuoksen Kirjakauppa Oy antaa 10% alennuksen ostoksista, kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. (poislukien postimerkit ja myyntilituotteet)

Tervetuloa!
Vuoksenniskantie 72, 55800 Imatra
Ystävällisin terveisin Markus Sainio Vuoksen Kirjakauppa Oy

Jyväskylä

Life Palokka
antaa 10% alennuksen ostoksista kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Saarijärventie 52, 40270 Palokka.

Life Keljo Prisma
antaa 10% alennuksen ostoksista kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Kylmälahdentie 8, 40500 Jyväskylä.

Armoria ATC:
Ampumarata ja elämyspalveluyritys Armoria ATC antaa 10% alennuksen ase ja ratavuokrasta kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Linkki yrityksen sivuille: http://atc.armoria.fi

Optikko Pajula Vaajakoskella www.optkikkopajula.fi -15% normaali hintaista silmälaseista. Kriisinhallintaveteraani-kortilla.

Cheers Pub, Voionmaankatu 11, antaa alennusta juomista kriisinhallintakorttia näyttämällä http://www.cheers.fi

LVI-suunnittelutoimisto PP Kiinteistötekniikka Oy tarjoaa asevelihinnat kriisinhallintaveteraaneille kaikesta LVI-suunnittelusta. Pienemmissä kohteissa toimialueena koko Suomi. Tarjoamme myös varmasti kilpailukykyiset hinnat LVI-tarvikkeista, kysy tarjous! www.ppkiinteistotekniikka.fiTerveisin Pasi Puupponen 044 328 0872 (95-96 Libanon, Recon, 2000-2001 Kosovo, 2JK Kollaa)
PP KIINTEISTÖTEKNIIKKA OY Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä pasi.puupponen@ppkiinteistotekniikka.fi

Rising Phoenix Jyväskylä ry tarjoaa Kyokushinkai karaten alkeiskurssit ja ensimmäisen vyökokeen veloituksetta (arvo 80 €) krihaveteraaneille. Jatkossa jäsenmaksut alennettuun hintaan.Toimin itse yhtenä valmentajana ja seuran puheenjohtajana.
Lisätietoa kursseista ja toiminnasta: juha.kapyaho@risingphoenix.fi  www.risingphoenix.fi Terveisin, Juha Käpyaho

SuoRaSuo oy haluaa tukea faittereiden remonttihankkeita tarjoamalla 20% alennusta rakennustelineiden ja sääsuojien vuokrahinnoista ja pystytystyöstä. Kunnon telineillä körmyt hyvään kuosiin! Toimitus ympäri Suomen. Ulkovuoraus- ja yläpohjaremontteihin, kattojen uusimiseen ym. Tutustu ja ota yhteyttä: www.suomenrakennussuojaus.fi. 

Jämsä

Optikko Piilatarjoaa KriHa-kortilla pysyväisetuna normaalihintaisten silmälasien ostajille toiset lasit kaupan päälle. Kirkkaina tai aurinkolaseina. Optikko Piila, Säterintie 1, 42100  Jämsä P. 014-718123.

Valokuvausliike Nevalainen (www.valokuvausliikenevalainen.fi ) tarjoaa kriisinhallintaveteraaninkortin haltijalle kaikista normihintaisista palveluistamme ja tuotteistamme 15 % alennuksen, kameroista kuitenkin 7,5 % alennuksen. Toimitamme tuotteitamme myös postitse.

Hatka tarjoaa: https://www.hatka.fi/ale Esimerkiksi ohjeen kohta ”eläkeläiset” yhdessä kohdan ”ammattihenkilöstö” kanssa, eli korttikuvaa vastaan saa aina verkkokaupastamme -10% alennuksen kaikista tuotteista. Jotta kauppa pystyy alennuksen antamaan, niin se vaatii kauppaan rekisteröitymisen ja kirjautumisen sisään ennen varsinaista tilausta. Yhteistyöterveisin, Kati tel +35840 545 9123, Hatka Jämsä, www.hatka.fi

Jämsänkoski

Bar Tona Jämsänkoski:
Krihakortilla 0,5 hanaolut tai 0,3 hanalonkero 3,50€.

Kajaani

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi:
1.1.2019 alkaen kriha-kortilla lippu 5,40€ (normaali 7,40€). Katso myös muut etuudet vesiliikuntakeskuksen hinnastosta.
http://www.kajaani.fi/fi/palveluopas/liikunta/sisaliikuntapaikat/vesiliikuntakeskus-kaukavesi/hinnasto

Kankaanpää

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt etusopimuksen First Stop Kankaanpään (www.fstkankaanpaa.fi) kanssa. Sopimuksen mukaan kriisinhallintaveteraani saa kaikista ostoksista (renkaat, vanteet, varusteet ja asennustyöt) alennusta 15 %.

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt seuraavan etusopimuksen Kello- ja Kultaliike Jukka Rajalan kanssa. (https://www.facebook.com/KelloJaKultaliikeJukkaRajala/) Sopimuksen mukaan rauhanturvaajaveteraani saa kaikista ostoksista alennusta 17 %. Kannattaa poiketa ostoksilla.

Kankaanpään Seudun Rauhanturvaajat on tehnyt seuraavan etusopimuksen Karpel Oy / Moda Muotikulma kanssa. Sopimuksen mukaan rauhanturvaajaveteraani saa kaikista ostoksista alennusta -10 %. Alennus on henkilökohtainen eikä sitä pysty yhdistämään muihin tarjouksiin. Moda Muotikulma on hyvin asiakaspalveleva vaatteiden ja asusteiden erikoisliike. Kattavasta valikoimasta löydät vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin. Kohderyhmänä ovat aikuiset naiset, miehet sekä nuoret aikuiset. Miehille löytyy kattava valikoima vaatteita ja asusteita eri merkeiltä. Pukuja, siistejä vaihtoehtoja kevyempään juhlaan, sekä rentoa arkivaatetta moneen kokoon. Takit ja asusteet myös vahvana ja kattavana mallistona. Miesten merkit mm. Gant, Turo, Petrifun, Makia, LAKEUS, wrangler, Fred Perry sekä Alberto.

Kankaanpään Kukka Anttila: -10 % https://www.facebook.com/search/top/?q=kankaanpaan%20kukka%20http://www.kankaanpaankukka.fi/

Kauneuspiste Adamus: -10 % Hemmottelua ja rentouttavia hetkiä…Torikatu 5, Kankaanpää, p. 02 5783 661  www.adamus.fi

Kankaanpään Kuntokeskus Palatsi tarjoaa kaikki normaalihintaiset kortit -10% Kriha-veteraanikortilla. Etu ei koske kertakäyntejä, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.tarjouksiin. http://www.kuntokeskuspalatsi.fi/index.html Ilmoitti Pauli Yli-Hakkola

Karstula

Savotta outlet myymälä Karstulassa antaa 15 prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. http://finn-savotta.fi/yritys/outle…

Kauhava

Härmän kylpylä (www.harmankylpyla.fi) myöntää kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä 20 % alennuksen listahinnoista majoituksen ja tarjouspakettien suhteen. Alennus myönnetään, kun asiakas varausvaiheessa mainitsee kuuluvansa kyseisen alennuksen piiriin ja paikan päällä esittää kriisinhallintaveteraanikortin. Alennus on voimassa majoituspaketeissamme, on sitten kyseessä listahintainen majoitus tai kausittain vaihtuva tarjouspaketti. Päiväkäynneistä emme valitettavasti tässä vaiheessa myönnä alennuksia. Majoitusvaraukset voi tehdä puhelimitse 06 – 4831 600 tai sähköpostilla myynti@harmankylpyla.fi

Kemiö-Kemiönsaari

Villa Bergholmen: Kriisinhallintaveteraaneille 15 %:n alennus vuokrahinnasta.
Villa Bergholmen on ainutlaatuinen saarikohde Kemiön Taalintehtaan edustalla. Edustushuvila Villa Bergholmen muine rakennuksineen kauniissa saaristomeren maisemassa mahdollistavat loistavat puitteet järjestää tasokkaita täydenpalvelun kokouksia, juhlia, tapaamisia ja kalastus sekä veneretkiä catering-palveluineen.
Lisä info: www.villabergholmen.fi info@villabergholmen.fiKemiö-Kemiönsaari. Jukka Siitonen 0400 436477

Kihniö

Omistamassani Kihniön apteekissa kriisinhallintaveteraanit saavat saman alennuksen kuin sotiemme veteraanit (kursivoitu teksti) ovat saaneet jo aikaisemminkin. Koskee siis ei-korvattavia ja peruskorvattavia lääkkeitä ynnä ns. vapaakaupan tuotteita. Alennuksen saa esittämällä Kriisinhallintaveteraani-kortin. (kts. liite)

https://www.facebook.com/kihnionapteekki/photos/a.1816518011918050/2808621316041043/?type=3&theater

Kohdasta 7§ Alennukset Valtioneuvoston asetus lääketaksasta:
”Henkilöille, joilla on rintamasotilastunnus, rintamapalvelustunnus, rintamatunnus, veteraanitunnus tai joilla on eräisiin Suomen sotiin liittyneissä tehtävissä palvelleiden kuntoutuksesta annetun lain (1039/1997) 2 §:ssä tarkoitettu todistus lain 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitettuihin miinanraivaustehtäviin osallistumisesta, tulee antaa 10 prosentin alennus 3-6 §:n mukaan määräytyvästä hinnasta.
Edellä 1 momentissa säädettyä alennusta ei kuitenkaan myönnetä sairausvakuutuslain (1224/2004) 5 luvun 5 §:ssä tarkoitetuista erityiskorvattavista lääkkeistä, 6 §:ssä tarkoitetuista rajoitetusti korvattavista lääkkeistä eikä 8 §:n mukaisesti vuotuisen omavastuun ylittävistä lääkeostoista.”

Ystävällisin terveisin Petteri Pietikäinen
YKSL-UNIFIL-veteraani, pos 9-38/33 vuosilta 1991-1992
Apteekkari Kihniön apteekki
(03) 44 84 214 fax (03) 44 85 257

Kirkkonummi

KRIHA KORTILLA SAATAVAT ETUUDET HOTELLI NUUKSIOSSA VUONNA 2021Hotelli Nuuksio haluaa olla mukana tarjoamassa erikoishintoja kriisinhallintaveteraaneille. Hotellimme sijaitsee kauniilla paikalla Siikajärven rannalla, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Hotellissa on lukuisia eri kokoisia kokous- ja ryhmätyötiloja, 64 hotellihuonetta ja hotellin pihapiirissä ryhmämajoitukseen sopiva Sininen talo.Pihapiirin tulipaikat kuten Laavun ja Kodan voi vuokrata oman porukan käyttöön ja tarjoilut voi nauttia tulilla tai hotellin päärakennuksessa. Rantasaunan omalta pääsee puhtaaseen järveen, talvella avantoon.

Täällä mieli lepää – on hyvä olla.

Kri-Ha kortin haltijat saavat seuraavat erikoishinnat palveluista:

2 vrk:n majoituspaketti puolihoidollaHinta: 120€/hlö kahden hengen huoneessa/2vrk70€/lisämaksu yhden hengen huoneeseen majoittuvalle

Majoituspaketin hintaan sisältyy majoitus hotellin päärakennuksessa,jaetussa kahden hengen huoneessa, kuntosalin käyttö, aamusaunat ja monipuolinen hotelliaamiainen sekä runsas buffet-päivällinen.

Majoitus ryhmille Sininen TaloErityisen mukava paikka viettää lepoloma omalla porukalla.Talossa on 8 huonetta, osassa huoneista kerrossängyt, petipaikkoja 28:lle. Yhteiset wc:t ja suihkut. Ei ruoanlaittomahdollisuutta. Ateriat nautitaan hotellin päärakennuksessa, varaa ateriapaketit etukäteen!

Erikoishinnat: 600€/1 yö/koko talo (normaalihinta 750€)Lisävuorokausi: 300€/1 lisävuorokausi/koko talo (normaalihinta 550€)+12€/liinavaatteet/hlö

Kolari

Jemes Sport Ylläs Liikekeskus Taiga Vaeltajantie 2 95980 Ylläsjärvi 0400-725766 jemessport@gmail.com (www.jemessport.com) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortin haltijalle kaikista vuokravarusteista -20%.

Korpilahti

Ravintola Satamakapteeni Korpilahden satamasta Päijänteen rannalta haluaa tehdä tiettäväksi krihaveteraaneille myönnettävän 10%:n alennuksen kaikista tuotteista.
Terveisin: Sgt Isotalo Janne Unpredep -96 0407765225
Satamakapteeni Oy Korpilahdentie 8 41800 Korpilahti www.satamakapteeni.fi

Kotka

Lounaskahvila ysiysi, Kotkantie 6 48200: Lounaskahvila ysiysi antaa yhden (1 €) euron alennuksen paikan päällä syödystä lounaasta esittämällä krihakortin. Etu on henkilökohtainen. Ruokalistat osoitteessa www.ruokapaikka.fi
T:Kimmo Dufva Lounaskahvila ysiysi oy Kotka 040-5085746

Kotkan kaupunki on myöntänyt 1.3.2018 alkaen uimahallin ja niiden yhteydessä oleviin kuntosaleihin -50 prosentin alennuksen aikuisen lipun hinnasta. Kertalipun hinta on 2€. Samassa kahden euron hinnassa ovat opiskelijat, työttömät, koululaiset, eläkeläiset, varusmiehet ja RAUHANTURVAAJA VETERAANIT. Eläkeläisten maksu pysyy ennallaan, mutta nyt siis voi lisänä mennä kuntosalille Katariinan ja Karhulan uimahalleihin.Terveisin Sami Aho, KymlRt.

SELKÄERGOKLINIKKA Kotkan saarella myöntää -5 prosentin alennuksen kaikista hoidoistaan 13.3.2018 lähtien. On rauhanturvaajien suosima paikka entuudestaan, niin miehille kuin naisille. Hoitomuodot: OMT-fysioterapia , Naprapatia , Fysioterapia , Hieronta , Shockwavehoito . Lääkärit: neurologi Ilkka Pieninkeroinen , ortopedi ja traumatologi Imke Höfling. http://www.ergoselkaklinikka.fi/ Kriisinhallintaveteraanit kuntoon korttia näyttämällä. terveisin Sami Aho KYMLRT

Fresno ravintola: Barettiveli Miikka Mertamolla on Fresno ravintola myös Kotkassa. Osoite: Kotkankatu 16, 48100 Kotka.
Hän lupaa -20% pääruuasta krihakorttilla koko seurueelle. (Fresno ravintola myös Hämeenlinnassa)

Kahvila ravintola Villa Munkholma on a´la carte ravintola upeassa koskimaisemassa Kotkan Siikakoskella. Ravintola laajoine ulkoterassineen on auki päivittäin. Kaikki tuotteet saatavissa myös takeawaynna mukaan. Villa Munkholma on idyllinen paikka muistotilaisuuden viettämiseen, juhlille tai muille tilaisuuksille. Tai  varaolohuoneeksi kun haluat tavata ystäviäsi ilman huolta leipomisesta ja siivoamisesta! Tai vain kun haluat viettää hetken yksin nauttien entisen munkkiluostarin ilmapiiristä. Villa Munkholman tiskin takana hääräävä  emäntä haluaa tarjota -20 prosentin alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia vastaan kaikista ruoka ja kahviannoksista. Facebook Villa Munkholma löydät tarkemmat tiedot ja ruokalistan. Munkholmantie 101, Kotka.  bon appétit t.Sami

Kuopio

Martikaisen konevuokraamo (www.martikaisenkonevuokraamo.fi) Kuopiossa tarjoaa 20% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä.

Koivumäen Kartano Kuopiosta tarjoaa 10% alennuksen menuhinnoista kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä perhe- tai muita juhlia järjestettäessä. Minimiryhmäkoko 10 hlö. http://www.koivumaenkartano.com/

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Heippa, haluaisin tarjota seuraavia etuja. Siilinjärvi/Kuopio (osa palveluista koko Suomeen; otathan yhteyttä).
RavinNOTta tarjoaa; Kriisinhallintakortilla (myös puolisot)
– perinteinen kuppaus (verikuppaus) 40€ norm. 55€
– kuivakuppaus 30€ norm. 40€
– kehonkoostumusmittaus (Tanita mc 780 ma) -50% norm. hinnasta 25€
– muut palvelut -20%

www.ravinnotta.fi Facebook ja Instagram à ravinnotta
Ystävällisin terveisin; RavinNOTta c/o Mira Kelander 044-2417661

Lahti

Lahden Upseerikerho: Kriisinhallintaveteraanikortilla lounas arkisin (ma – pe) klo 10.30 – 13.30 hintaan 10,00 € (normaalihinta 12,50 €). Yksityistilaisuuksissa ei peritä tilavuokraa (normaalisti max 600€). www.upseerikerho.fi

Simolan Taide ja Kehys: Kriisinhallintakortilla kehystykset ja taiteilijatarvikkeet -20%.
Mika Simola 040-5453566 / www.simolan.fi. Ystävällisin terveisin: Mika Simola Hollolankatu 10, 15110 Lahti. 

Sisustuskahvila Wanha Justiina (www.wanhajustiina.fi) Karjalankatu 3, tarjoaa krihakortilla kahvilatuotteista ja pienistä sisustusesineistä -10 % alennuksen (ei koske huonekaluj

Lahden mp-service Oy tarjoaa kattavat moottoripyöräilyyn liittyvät jälkimarkkinointipalvelut, lue lisää www.mp-service.fi . Jäsenkorttia näyttämällä saa huollon yhteydessä käytetyistä varaosista ja tarvikkeista 10% alennuksen.Ystävällisin terveisin: Lahden mp-service Oy, Askonkatu 13, 15100 Lahti puh. 010 422 52 52 email: huolto@mp-service.fi  internet: www.mp-service.fi

Sporttiravintola Peluri: (Rautatienkatu 19 B 2krs.). Krihakorttia näyttämällä -10% kaikista tuotteista.

JONEN ETUUDET KRIHA KORTILLA VUONNA 2021
TOIMIPISTEET:
– JONEN GRILLI, JONEN PIZZA, JONEL THAI ( VAPAUDENKATU 15 15140 LAHTI)
– JONEN GRILLI SEESTA (4-TIEN VARRELLA SEESTAN LEVÄHDYSALUE)
– JONEL LOUNGE SAUNA, MAJOITUS- JA KOKOUSTILA (VAPAUDENKATU 11 LAHTI)
– KESKUSTALON SAUNA LANUNAUKIO (RAUTATIENKATU 19B LAHTI)
NÄISTÄ KAIKISTA PAIKOISTA VUONNA 2021 KRIHAKORTILLA MYÖNNÄMME ALENNUKSEN -15%
– CATERINPALVELUISTA , JUHLISTA-JA RYHMÄRUOKAILUISTA NEUVOTTELEMME TAPAUSKOHTAISESTI AINA ERIKSEEN ASIAKKAAN TARPEEN MUKAAN.
Ystävällisin terveisin Jouni Mielonen 040-829 7111 jouni.mielonen@phnet.fi
Jonen Grilli Herkkusuu Oy / Jonel Thai Vapaudenkatu 15 15140 Lahti www.jonelthai.com

Lomakeskus LEPOLA tarjoaa Kriha-kortillisille : Majoitus 38€/hlö/vrk (norm. 45€/hlö/vrk) (sis. petivaatteet, pyyhkeet, tv, kahvinkeitin, jääkaappi, mikro, astiat, keittomahdollisuus, wc ja suihku). Toiminta on ympärivuotista.
Aamupala 8€/hlö (norm. 11€/hlö), minimi määrä 10hlö. Lounas noutopöydästä 10.50€/hlö (norm. 12e/hlö).
Tilausravintola käyttöönne ilman tilavuokraa, tilauksen sisältäessä tarjoilun.

Ravintolassa A- oikeudet.
Saunomis mahdollisuus 50€/h(norm. 60€/h).

Grillikodan käyttö 10€/h (norm. 20€/h). Hiekkapohjainen uimaranta. Veneen käyttömahdollisuus. Esteetön kulku liikunta rajoitteisille. Allergisille omat huoneet. Lemmikit tervetulleita.
Teemme myös kotisiivouksia, mahdollisuus myös alv-vapaaseen kotipalveluun.
Upean Alasenjärven rannalla, matkaa Lahden keskustaan noin 9 km. Hyvien kulkuyhteyksien päässä, bussi nro 2 Matkakeskuksesta torin kautta portille.
Manja Schemeikka,

Lomakeskus Lepola

Sipurantie 32 15320 Lahti

puh.0451072828 

www.lomakeskuslepola.com

 Rakennuspalvelu Lumerto Tarjoaa. Sotiemme veteraaneille ja kriisinhallintaveteraaneille rakennustöistä -15% alennusta. Muista kotitalousvähennys. mauri.lumerto@gmail.com, puh 0509178670

Lapinjärvi

Konebitti Tmi Jouni Lamberg pienkoneiden huolto ja korjaus, puhelin: 0400430487. 10% alennus konekorjauksista ja huolloista kriisinhallintaveteraani kortin esittämällä.

Lappajärvi

Järviseudun Golfseura (http://www.jgs.fi/ ) tarjoaa Kriha-veteraanikortin haltioille mahdollisuuden edulliseen golf-kierrokseen. JGS:n tarjous kaudelle 2017: Flaitti satasella, eli yksi lähtö max neljä pelaajaa maksaa 100 €. Normaalihintainen Green fee on 50 € / pelaaja. Etuuden saa, kun yksi lähdössä mukana oleva esittää Kriha-veteraanikortin ilmottautumisen yhteydessä.

MTM- Maalaus/ Marko Mäkelä Lappajärvi
Annamme kaikista normaalihintaisista tuotteista / töistä 10 prosentin alenuksen kaikille kriisinhalinta/rt-veteraaneille. Kortti esitettävä.

Lappeenranta

Siun Kauneushuone: kriha-kortilla -25 % alennusta kaikista koulutetun hierojan palveluista (klassinen hieronta & urheiluhieronta). Ajanvaraukset osoitteesta https://booksalon.fi/siunkauneushuone/step/1. Tmi Katariina Tuominen/Siun Kauneushuone. Pormestarinkatu 6 53100 Lappeenranta

Hei, ohessa etu kriiisinhallintaveteraaneille.Valmennus Hannu Hyppönen: Toimintakykyvalmennukset esimiehille, asiantuntijoille ja ryhmille -20 %. Katso lisätietoja http://valmennushh.blogspot.fiYstävällisin terveisin, Hannu Hyppönen 040 657 3495

City-Apteekki Lappeenranta: kriha-kortilla  -10%:a alennusta muista tuotteista, paitsi lääkkeistä.

Ravintola Upseerikerho on kaikille avoin uusi ravintola Rakuunamäellä, Saimaan rannalla Lappeenrannassa.Upseerikerhorakennuksella on ainutlaatuinen 128 vuoden historia, johon liittyy tuhansia henkilöitä ja tarinoita. Voit aistia tunnelman ja kuulla tarinoita tapahtumaanne liitettävällä rakennuksen ja henkilöiden esittelyllä tai henkilön mukaan suunnitellulla teemapäivällisellä. Olemme uudistaneet Upseerikerhoa niin ulkoa kuin sisältä. Uusittu terassi on avoinna kesäkaudella. Kokoustiloissa on uusitut esityslaitteet ja rakennuksessa langaton lähiverkko.Mitä tarjoamme sinulle?· Lounas ma – pe klo 1100 – 1400. Ravintola avoinna ke – pe ja la klo 1400 – 2000· Kriisinhallintaveteraaneille 10 % alennus lounaasta ja ruokalistan annoksista sekä tilavuokrista· Ryhmäalennus vähintään 30 henkilöä – 5% ja vähintään 50 henkilöä -10 %. Matkanjohtajalle ja kuljettajalle ateria korvauksetta.· Upseerikerhon esittelynLämpimästi tervetuloa! Ystävällisin terveisin, Hannu Hyppönen 040 657 3495

SM-liigan jääkiekkojoukkue Saipan kotiotteluihin eläkeläishinnalla kriha-veteraanikorttia ja henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Liput ostettava jäähallin lipunmyynnistä tai Saipan toimistolta (UK-areena, Kisapuisto). Ilmoitti Petri Miettinen puh 050 372 3068

ALFACON: Haluaisin tarjota krihaveteraaneille pysyväisedun rakennuttamispalveluistani Alfacon –yrityksen kautta.Alfacon tarjoaa pientalojen rakennuttamis-, suunnittelu- ja valvontapalveluja Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueella.Krihaveteraneille tarjoan 20%:n alennuksen tuntiveloitushinnasta. Etu on jatkuva.YHTEYSTIEDOT: Alfacon Marko Viik 0503251441 Kotipaikka Lappeenrantasuunnittelu.viik@gmail.com

Levi

Hotelli Hullu Poro, Levi: 15%, kahden hengen huone kylpyammeella!

Jäsenhinnat alkaen

63,57€ / yö / 1-hengen huone

72,25€ / yö / 2-hengen huone

+ 1 lisähenkilö huoneeseen 30€/ yö

Hinta sisältää maittavan aamiaisbuffeen, langattoman nettiyhteyden sekä kuntosalin ja saunaosaston käytön päivittäin. Käytä etukoodia varausta tehdessäsi ”KriHa” www.hulluporo.fi/online. Etu on voimassa ympäri vuoden. Alennus on huonekohtainen ja on tarkoitettu vapaa-ajan matkoille. Tarjoamme myös muita kausittain vaihtuvia edullisia majoitustarjouksia (myös muissa huonetyypeissä). Voit tehdä varauksen myös suoraan hotelli hullu poron vastaanotosta tel.+358166510100 tai hotel@hulluporo.fiwww.hulluporo.fi 

Lohja

Heat Gym- kuntosali. Hei Lohjalainen/Tamperelainen rauhanturvaaja! Haluatko treenata kovaa ajankohdasta riippumatta ja maksamatta korkeaa kuukausijäsenyyttä? Olemme saaneet kriisinhallintaveteraaneille huippuedun Heat Gym- kuntosalilta, jolla on ympäri vuorokauden toimivat salit Lohjan Virkkalassa, sekä Tampereen Kaukajärvellä. Alekoodilla KRIHA10 saat -10 % salikorteista (10x, 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk). Salin sivut löytyvät osoitteesta: https://heatgym.fi/

Lohjan Fysikaalinen hoitolaitos / Jukka Kesälä, lupaa 10% alennuksen hoidoista kriisinhallintakortin omaavalle. (www.lohfyhoi.fi)

Loimaa

HT-Asennus Oy, Hanakat Loimaa. Kriha-veteraanikortilla 15% alennus asennustarvikkeista LVI-asennusten yhteydessä. www.htasennus.fi

Lääkäriasema Joutsen Loimaalla (www.laakariasemajoutsen.fi) tarjoaa kaikille Krihaveteraanikortin näyttäjille käynnin toimistomaksuttomana, etu tällä hetkellä 17,50 €.

Luumäki

Hotelli Salpa Luumäki www.hotellisalpa.fi

Kriisinhallintakortti esittämällä
1) Kahvi/Tee/Kaakao ruokailun yhteydessä
2) Majoituksesta 10 € huonehinnasta pois, kun varaus tehdään etukäteen omien sivujemme kautta
3) Kaksi viihdelippua yhden hinnalla mille tahansa illalle, kun varaus tehdään etukäteen
Mennään näillä vuoden 2018 loppuun saakka.

Mikkeli

Mikkelin Kampparit. Lauri Tikanoja ilmoitti että Kamppareiden kotipeliin pääsee kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä 5:llä eurolla.

Hyvän Mielen Koirakeskus Huvihurtta Mikkelissä tarjoaa kriha-veteraanien koirille uintia lämpimässä altaassa -10% normaalihinnasta. Ja jos joku tuo kotiutuneen posekoiran uimaan niin Huvihurtta tarjoaa polskimiset. http://www.huvihurtta.fi/

Tmi Timpuri Halonen, Mikkeli: Tarjoan kaikille kriisinhallintaveteraanikortin haltijoille -10% urakkahinnan loppusummasta saunaremonttien yhteydessä. Toimialue: Etelä-Savo ja Pohjois-Savo. Yhteystiedot: 0452118010 Timpurihalonen@gmail.com Facebook Tmi:Timpuri Halonen

Mänttä-Vilppula

 

Optikko Piila tarjoaa KriHa-kortilla pysyväisetuna normaalihintaisten silmälasien ostajille toiset lasit kaupan päälle. Kirkkaina tai aurinkolaseina. Optikko Piila, Itätorikatu 6, 35800  Mänttä P. 03-4747438. 

Mäntässä G:A Serlachius museot Gösta ja Gustav ilmainen sisäänpääsy kumpaankin museoon kriisinhallintaveteraanikortilla http://www.serlachius.fi/fi/

Kriisinhallintaveteraanikortilla 2017. Instrumentarium Mänttä / Markku Koponen normaalihintaisista tuotteista -15% ja Markun Kello ja Koru / Markku Koponen normaalihintaisista tuotteista -15%

Mäntän Klubi myöntää 10% alennuksen majoittautumisesta, krihakorttia näyttämällä. Yhteyshenkilö Iris Mäkinen tel 0400-729020. iris.makinen@klubin.fi  Terveisin Juha Seppälä Pirkanmaan Rauhanturvaajat. Tel +358503506843

Nokia

Uimahallin pääsymaksusta alennusta.

Nurmes

Hyvärilä Oy: Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä Oy Nurmeksesta tarjoaa seuraavat edut krihakortilla.
– Kartanohotellin ravintolan noutopöytäruokailuista 2€ alennus
– Normaalihintaisista majoituksista 30% alennus. (rajoitettu määrä alehintaisia huoneita)
(Jason Koukku UNIFIL 2000-2001)
Ystävällisin terveisin, Jason Koukku, toimitusjohtaja
puh. 040 748 3286, jason.koukku@nurmes.fi
Hyvärilä, Lomatie 12, 75500 Nurmes www.hyvarila.fi Hyvärilä – koska kokemuksia ei voi korvata.

Nurmijärvi

Jalkine Differt (Nurmijärvi kk Keskustie 4) antaa 10% alennuksen kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. https://www.facebook.com/jalkinediffert/

Orimattila

Hieroja/urheiluhieroja Arto Larjanne tarjoaa 10% alennuksen kriisinhallintaveteraaneille. Yhteystiedot: Wanhan amiksenpolku 3 A 16300 Orimattila. puh: 0400-711656.  https://www.facebook.com/people/Urh…

UIMAHALLI: Lapset alle 4 v. ja sotiemme veteraanit ja kriisinhallintaveteraanit maksuton
KUNTOSALI: Sotiemme veteraanit ja kriisinhallintaveteraanit maksuton

 

Oulu

Kotipizza (Oulu) Torikadun ja Hallituskadun ravintolat: 10% alennus kortilla

Ravintola Crecian antaa 10% alennuksen normaalihintaisista ala carte-listalla olevista alku- sekä pääruoista Oulun Kirkkokadun ravintolassa. http://www.crecian.fi/

Milgear Isokatu 56 Oulusta: Pääosa tuotteista, poislukien tarjoustuotteet, reserviläishintaan -10%:n alennus​ http://www.milgear.fi

K-Supermarket Välivainio Oulussa antaa 7 %:n alennuksen elintarvikkeista – poislukien alkoholi- ja tupakkatuotteet​

Lounasravintola Pikkelssi: Hei Oulusta! Lounasravintola Pikkelssi antaa -5 prosenttia buffeen hinnasta. Osoitteessa Iskontie 3, aivan moottoritien varressa, ilmaiset parkkipaikat, kunnon buffee-ruokaa puhtaista raaka-aineista! Yrittäjä Jari Karhu on itse palvellut Libanonissa pos48 ja Makedoniassa 90-luvun lopulla. Luvallaan ilmoitti kers Kari Nikkilä.

Tervetuloa Break Sokos Hotel Eden:iin (Holstinsalmentie 29, 90510 Oulu, puh. 020 1234 603) nauttimaan kylpylän erilaisista tarjouksista. Sopimustarjous on voimassa 2018 ja 2019. Huomioitava varausta tehdessä on se, että valitettavasti yrityksistä huolimatta hotellin järjestelmään koodia ”Rauhanturvaajat” ei pysty netissä syöttämään, vaan hinnat tulee kysyä huoneisiin erikseen soittamalla tai sähköpostilla tiedustelemalla hotellin vastaanotosta. Kriisinhallintaveteraanikortilla alennuksen saa kylpylään, hyvinvointiosastolle ja ravintolaan. Kortti tulee näyttää aina etukäteen.Majoitus: 100€/1hh huoneessa/vrk, 120€/ 2hh huoneessa /vrk, 140€ /3hh huoneessa/vrk, 160€/4hh huoneessa/vrk. Kylpylä: Aikuinen 12,00 € NORM. 18€, Lapsi 3-15v 8,00€ NORM. 12€, Perhelippu 34 € (sis. 2aik.+2lasta tai 1aik.+3lasta) NORM. 52€. Hyvinvointiosaston palveluista alennus -10% listahinnasta. Ravintola Maiseman ruokailuista -10% alennus listahinnasta.

Oulun Kuntosali Fit Eden tarjous Rauhanturvaajille ja Kriisinhallintaveteraaneille! Fit Eden on uusi, ainutlaatuinen ja monipuolinen matalan kynnyksen kuntokeskus Oulun Edenissä. Palveluvalikoimaamme kuuluu merinäköalalla varustettu avara kuntosali, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, upea kylpylä sekä ammattitaitoiset ohjauspalvelut. Haluamme auttaa asiakkaitamme voimaan paremmin, sekä tuoda lisää energiaa ja jaksamista heidän arkeen. Tarjoamme kriisinhallintaveteraaneille ja rauhanturvaajille MyWellness-kulkukorttimme veloituksetta (arvo 15,00 euroa), jolla pääset käyttämään palveluitamme itsenäisesti myös silloin, kun henkilökuntamme ei ole paikalla. Meillä et maksa myöskään erillistä liittymismaksua, etkä vuosittaisia jäsenmaksuja. Maksat siis ainoastaan valitsemasi palvelun (29,90 – 49,90 euroa) ja sopimuksemme on toistaiseksi voimassa oleva, kuukauden irtisanomisajalla. Lisätietoa löydät täältä: http://www.ole.fit/eden  Asiakaspalvelumme on paikalla kuntosalilla ma-to klo 15:00-19:00, jolloin on mahdollisuus tulla tutustumaan ja perustamaan asiakkuus. Tiivistettynä: MyWellness-kulkukortti veloituksetta, siisti ja rauhallinen kuntosali sekä helppokäyttöiset laitteet, kylpylän rajaton käyttö lisämaksulla vain 5,00 euroa / 4 viikkoa, voit maksaa myös liikuntaseteleillä, hyödynnä myös muut alennukset ja tarjoukset, mahtava merinäköala kuntosalilta, henkilökuntamme paikalla auttamassa ma-to klo 15:00-19:00 ja perjantaisin 10:30-11:30, ryhmäliikunnan puolella myös paljon ohjattua toimintaa, mm. vesijumppaa, hyvät kulkuyhteydet ja isot parkkipaikat. Tervetuloa kuntoilemaan ja nauttimaan merinäköalasta!

Kotilinkki LKV tarjoaa 20%:n alennuksen kriisinhallintaveteraaneille verkossa tehtävästä välityspalkkiosta. Myyntisopimuksen voit tehdä kätevästi kotisohvaltasi https://kotilinkki.fi/asunto/myy/.
Antti Myllymäki toimitusjohtaja LKV julkinen kaupanvahvistaja puh 045-111 7006 Kotilinkki Oy Kauppatie 6 90440 Kempele (www.kotilinkki.fi)

Lounaskahvila Biili: Buffetlounasetu Lounaskahvila Biilissä Oulun Automuseolla. Etu voimassa heti. Etu on 10% hinnasta pois krihavet-kortilla. Koskee arkilounasta. Lounaslista löytyy www.lounaskahvilabiili.fi
Osoite: Automuseontie 2 90410 Oulu T: Hannu Vähäkangas (UNDOF/Golan 1990 – 91)

Liikennekoulu Safetycar antaa -10 % alennusta ovh. hinnasta kaikista tarjoamistamme kursseista ( henkilöautokurssi, ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus ja riskientunnistamiskoulutus) kriisinhallintaveteraanikortin omaaville henkilöille. Koska kriisinhallintaveteraaneilla ei taida olla paljonkaan käyttöä autokoulupalveluille, tarjoamme kyseisen alennuksen kriisinhallintaveteraanikortin omaavan henkilö PERHEENJÄSENILLE. Myönnämme asiakkaalle alennuksen kun hän on ilmoittautunut kurssille ja kriisinhallintaveteraanikortin omaava perheenjäsen on lähettänyt sähköpostiimme liikennekoulu@safetycar.fi  kuvan kriisinhallintaveteraanikortista.
Lisätietoja: 085301300 liikennekoulu@safetycar.fi  www.safetycar.fi  Kursseille voi ilmoittautua täältä: https://webauto.fi/safetycar
Anssi Mäkeläinen 0407465088 anssi.makelainen@safetycar.fi  Liikennekoulu Safetycar Kirkkokatu 30 A 4, 90100 Oulu

Taitonetti Oy antaa KRIHA-veteraanikortin haltijalle 5 % alennusta. Yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta: https://taitonetti.fi
Rauhanturvaterveisin: Juha Pekkala Oulu

Pornainen

Hei. Minulta saa yritykseni Lrhautauspalvelut (Kirkkotie 182, Pornainen) arkuista ja uurnista 10% ja muistotilaisuuksien ruoan osuudesta 10% alennusta rt-veteraanit. WWW.LRHAUTAUSPALVELUT.FI  puh 050-4660 790 MYYNTI@LRHAUTAUSPALVELUT.FI  WWW.LRCATERING.FI  puh 0456385234 MYYNTI@LRCATERING.FI  T: Tatu Korhonen

Porvoo

Herkkules Grilliravintola sijaitsee Porvoossa moottoritien varrella tien molemmin puolin. Olemme tunnettuja nopean pysähdyksen taktiikasta, jossa kätevästi lähtevät mukaan sämpylät, kahvit ja lämpöisetkin ruoat. Toki ruoat voi myös nauttia paikanpäällä! Ruoasta ja kahvilatuotteista (ruoat, kahvi, tee, kaakao, pullat, sämpylät) -10% alennus kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Etu on henkilökohtainen ja voimassa toistaiseksi. https://www.herkkules.com/ 

Raahe

Pattijoen Hierontakulma: Klassista hierontaa rauhanturvaveteraaneille Raahessa 10% alennuksella. Vuosien kokemuksella jumittuneinkin selkä vertyy ja asiakas on jälleen vetreä kuin herneen verso. Ei taputteluja mutta ei myöskään kipuja. Kysy myös kotikäynneistä.
Lisätietoja Facebook-sivuilla, myös mahdolliset ulkopaikkakuntakierrokset. https://www.facebook.com/pattijoenhierontakulma/?epa=SEARCH_BOX

Raisio

Osoitteessa http://www.weightwellness.fi etuutena hinnoittelu; alennukset 10-20% hoidosta riippuen krihaveteraaneille ja perheenjäsenille.

Rauma

Rakennuspalvelu Lumerto tarjoaa Krihakorttilaisille ja sotiemme veteraaneille -15% alennuksen rakennusalan töistä. Ota yhteyttä Mauri Lumerto puh. 050 9178670. Email mauri.lumerto@gmail.com
PS. Muista kotitalous vähennys.

Riihimäki

Legion Gym Riihimäki (www.legiongym.fi) Monipuolinen kuntosali ja toiminnallinen harjoittelualue Riihimäen keskustassa. Tarjoamme Kriisinhallintaveteraaneille kuntosalipalvelut alennetuin hinnoin seuraavasti:
Liittymismaksu 0€ (norm. 20€)
Kertakäyntimaksu 5€ (norm. 8€)
Jäsenmaksuista -15% alennus

Pentti OSKU Takala:Vanhana veteraanina voisin tehdä tosi mieluisan tarjouksen nahkakenkiin, normaalihinnoista – 35 % – 40 %. On kaksi kenkäliikettä: Hämeenlinna 13 130 Lukiokatu 30 puh. 0400 – 399 334 ja toinen Riihimäki 111 00 Hämeenkatu 32 puh. 040 – 153 5775. Merkeissä löytyy Sievi, Kuoma, Topman, Pomar, Rieker, Ecco, Kentucky, Merrel, Viking, Ilves, MBT, Aaltonen, Bugati, Doccers, Janita, Ara, Jenny, Jana, Caprise,Oliver, Tamaris, Jomos, Natura, Margo Tozzi, Nokia kumisaappaat, aamutossuja ja hoitoaineet eli tosi kattava valikoima. Tuossa on valikoimaa myös vaimoillenne & tyttöystäville, siis kengissä löytyy ja näin oleminen kävely on tosi hienoa. Fiksut miehet ottavat KRIISINHALLINTAVETERAANI kortin esittelevät sen myyjälle ja loppu menee kuin tanssi. Terveisin Pentti OSKU Takala puh. 0500 – 712 054 TERVETULOA HYVILLE OSTOKSILLE.

Rovaniemi

Tilaussauna- kokoustila Rovaniemellä, Sampokeskuksen katolla:
Tilaa 165 m2. Tilat ideaalit 10 – 25 henkilölle (enemmänkin mahtuu, jos sopuisaa porukkaa). Omat juomat ja ruoat sallittu. Tarvittaessa catering www.TarjoaMinulle.fi  tarjouspyyntöpalvelun kautta.
KriHa kortin omaaville alennus -10% vuokrasta.
Normaalihinnat: su – to illat 250 euroa, pe ja la 400 euroa. Pikkujouluaikaan hinnat + 50 euroa/ ilta
Lisätietoja: www.puolakkaravintolat.net
Jaakko Puolakka
Jaakkopuolakka@gmail.com

Ruokolahti

Ravintola Alppimaja (http://www.alppis.fi/) Ruokolahdelta luvannut 10% alennuksen ruokatilauksista kriisinhallintaveteraanikortin esittämällä.

Salo

Asennus-ja Huoltopalvelu TähtiPuhdistus (www.tahtipuhdistus.fi) tarjoaa kriisinhallintaveteraanikortin haltijalle ilmalämpöpumppujen huolloista -15% alennuksen.

Rantaravintola Lahnajärvi Oy: Jan-Erik Ekroth: Nyt kuppilat kuntoon Jyrki Sukula (Nelonen). Rantaravintola Lahnajärvi Oy (http://www.lahnajarvi.fi/) olen neuvotellut kriisinhallinta veteraanikortille kyseiseen paikkaan 10% alennuksen ruokailusta, majoituksesta, palveluista! Ei koske esim. tupakkatuotteita.

Seinäjoki

Crossfit Seinäjoki tarjoaa: Kriisinhallintaveteraanikortin esittämällä alennetut hinnat käyttöön (poislukien On ramp -aloituskurssi). Sali löytyy osoitteesta Nosturitie 2, 60550 Seinäjoki.
Lisätietoja: www.crossfitseinajoki.com

Nopos Grilli tarjoaa: Kriisihanllintakortin esittämällä kaikista grilliannoksista 10% alennus. Nopos Grilli

Siilinjärvi

Heippa, haluaisin tarjota seuraavia etuja. Siilinjärvi/Kuopio (osa palveluista koko Suomeen; otathan yhteyttä).
RavinNOTta tarjoaa; Kriisinhallintakortilla (myös puolisot)
– perinteinen kuppaus (verikuppaus) 40€ norm. 55€
– kuivakuppaus 30€ norm. 40€
– kehonkoostumusmittaus (Tanita mc 780 ma) -50% norm. hinnasta 25€
– muut palvelut -20%

www.ravinnotta.fi  Facebook ja Instagram à ravinnotta
Ystävällisin terveisin; RavinNOTta c/o Mira Kelander 044-2417661

Tampere

Asemanlukko: Terve, teemme yhteistyötä tälläkin hetkellä Puolustusvoimien kanssa ja mielellämme teemme myös teidän Veteraanien kanssa. Abloy mekaaniset varastotuotteet -35%, (avainpesät, painikkeet yms). Muut tuotteet riippuen tuoteryhmästä ale 5-35%.
Ystävällisin terveisin:Oskar Otonkorpi oskar.otonkorpi@asemanlukko.fi +358 40 779 4222 Sorinkatu 3, Tampere, 03-212 6662
www.asemanlukko.fi  TURVALLISUUTESI ON MEILLE TÄRKEÄ ASIA

Bonusapteekki: Kauppakeskus Duossa Tampereella Bonusapteekki myöntää alennusta -10 % vapaakaupantuotteista (ei lääkkeistä) ja palveluista kriisinhallintaveteraaneille. Alennus myönnetään kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä. Lisäksi Bonusapteekista saa vapaakaupantuotteista ja palveluista S-bonusta.
Terveisin Markku Jalonen Talousjohtaja, kriisinhallintaveteraani
Bonusapteekki Pietilänkatu 2 33720 TAMPERE p. 044 758 3655
e-mail markku.jalonen@bonusapteekki.fi www.bonusapteekki.fi

Puls & Träining: Tarjoan kaikille kriisinhallintapalveluksessa olleille kortinhaltijoille kaikista kk-jäsenyyshinnoista -10% Kalevan, Lielahden ja Tampellan kuntosaleillamme. Tarjous voimassa toistaiseksi. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Ystävällisin terveisin: Tuomo Tihveräinen, P&T Kaleva, Lielahti & Tampella
Mob: +358(0)50 568 6066 Kunto- ja hyvinvointisali tavallisille kuntoilijoille!
www.ptsalit.fi
www.facebook.com/PTTampella
www.facebook.com/PtKaleva
www.facebook.com/ptlielahti

Hockey Base: Hei, Kriha-kortin omistaville alennus nyt 10 % kaikista tuotteistamme (aiemmin 5%). Hockey Base Tampere, Enqvistinkatu 7, 33400 Tampere. Pelkkää jääkiekko tavaraa täynnä 300 neliötä. Terveisin Jouni Kupiainen Hockey Base Tampere GM. Cell: +358451115981 Email: jouni.kupiainen@hockeybase.fi

Toyota Tammer-Auto / Lexus Tampere:
Tarjoamme kriisinhallintaveteraaneille seuraavat edut korttia vastaan vuonna 2020.
– Uusien Toyota ja Lexus autojen sekä vaihtoautojen oston yhteydessä toimituskulut 0 € (Edun arvo 120-600 €)
– Autorahoituksen (uudet autot ja vaihtoautot) yhteydessä luottosuhteen perustamiskulut ja käsittelykulut 0 € (Edun arvo jopa 835 €)

Lisäksi korjaamo ja varaosatoiminnoissamme myönnämme seuraavat edut:
– Huollon sijaisauto veloituksetta määräaikaishuollon ajaksi (1 pv)
– Määräaikaishuollon yhteydessä auton päältäpesu veloituksetta
– Tuulilasinvaihdon yhteydessä annamme 50 € lahjakortin Tammer-Autoon
– Vapaaehtoisesta autovakuutuksesta (kasko) korvattavan vaurion korjauksen yhteydessä annamme 150 € lahjakortin Tammer-Autoon.
Edut myönnetään Kriisinhallintaveteraani-kortin omistajille. Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2020 saakka.
Tietoa meistä:
Toyota Autotalot Oy, Toyota Tammer-Auto, Hatanpään valtatie 38, 33900 Tampere.
Toyota Autotalot Oy kuuluu Toyota-yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo. Merkkiedustuksenamme on Toyota ja Lexus.
Toyota Tammer-Auto on täyden palvelun autoliike jossa sinua palvelee n. 90 alan ammattilaista.
Liikkeemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Tampereen keskustan eteläpuolella Hatanpäällä.
Toinen toimipisteemme Tammer-Auto Elovainio (huolto- ja varaosapalvelut) sijaitsee Ylöjärven Elovainiolla aivan Kauppakeskus Elon vieressä.
Lämpimästi tervetuloa liikkeeseemme!

Toyota Autotalot Oy TOYOTA TAMMER-AUTO / LEXUS TAMPERE
Hatanpään valtatie 38 33900 Tampere Vaihde (03) 2440 111
www.toyotatammerauto.fi

ABC TEIVO (Hiitintie 1, 33400 Tampere). Kriisinhallintaveteraanin korttia näyttämällä ABC Teivossa normaalihintaisista autopesuista -20%:n alennus. Edun saa myymälästä ostettaessa. Ei voi yhdistää muihin etuihin / alennuksiin. Voimassa 31.12.2018 asti.

Turku

Turun OMT-fysioterapia (www.omt-liike.fi) Liike myöntää kriisihallintaveteraaneille 10%:n alennuksen fysioterapiasta. Etu myönnetään kriisinhallintaveteraanikorttia näyttämällä kortin haltijalle. Etu voimassa toistaiseksi.

Ruissalon kylpylä etutarjous.pdf )

Holiday Club Caribia: Suomen Rauhanturvaajaliiton kriisinhallintaveteraanit. Vuoden 2020 edut:
Kylpylän käyttö: ma – pe 11 €/hlö, la – su 13 €/hlö
Kuntosali: 7,50 €/kerta, 43 €/10 kerran kortti, 48 €/1 kk kortti, 114 €/3 kk kortti, 213 €/6 kk kortti
Yhdistelmäkortti (kuntosali + kylpylä): 61 €/10 kerran kortti, 76 €/1 kk kortti, 142 €/3 kk kortti, 270 €/6kk kortti
Vesijumppa: 7,50 €/kerta, 54 €/10 kerran kortti
Uudesta sarjakortista veloitetaan 8,00 € korttimaksu. Kun palautatte kortin kylpylän vastaanottoon, saatte yhden liikuntakerran.
Jäsenetuhinnat voimassa 1.1. – 31.12.2020. Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vko 1, 8, 42 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat. Edun saa esittämällä kriisinhallintaveteraanikorttia kylpylän vastaanotossa ja edellyttää mainintaa jäseneduista. Edut koskevat kriisinhallintaveteraanikortin haltijoita ja etu on henkilökohtainen. Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelustamme, puh. 030 687 4000 e-mail. hotelsales.caribia@holidayclub.fi Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1, FI-20540 Turku Tel. +358 30 687 4001

Forum Marinumin: Tervehdys kriisinhallintaveteraaneille! Lähestyin Forum Marinumin (Merimuseo Turussa) toimitusjohtajaa Tapio Maijalaa (työkollega vuosien takaa) kysymällä mahdollista alennusta pääsylippujen hinnasta kriisinhallinta-veteraaneille. Sain palautteen välittömästi eli
”Kiitos palautteesta ja hyvästä aloitteesta. Tästä hetkestä (5.3.2018) eteenpäin myönnämme teille kaikille kriisinhallintaveteraaneille -15% pääsylipun hinnasta. Ehkä laitamme Rauhanturvaajalehteen vielä kesäksi mainoksen asiasta. ”.
Joten voitte lähettää kiitoksen Tapiolle ( tapio.maijala@forum-marinum.fi  ) ja tiedon veteraaneille. Terv: Hannu Heino, eversti evp.

Tuulos

Terve,
Perustimme kolmen Libanonin veteraanin kesken automaattiautopesulan Kauppakeskus Tuulosen parkkihalliin ja haluaisimmekin tarjota kaikille kriisinhallintaveteraaneille -10% normaalihintaisista autopesuista! Alennuksen voi aktivoida näppäilemällä maksupäätteeseen pesukoodin 1956. Tervetuloa pesettämään läyhyjä!
Ystävällisin terveisin, Jani Syrjäläinen Kaarapesulle. www.kaarapesulle.fi  www.facebook.com/kaarapesulle

Tuusula

Elkotron (www.elkotron.fi ) antaa 10%:n alennuksen autoelektroniikan korjauksesta.
Elkotron, Kirkkotie 17, 04310 Tuusula / 0456502045 facebook.com/elkotron

Utajärvi (Rokua)

Ilmoitan, että veteraanikortilla annamme Pohjois-Pohjanmaalla, Utajärven kunnassa, Rokualla sijaitsevan Rokua Health & Spa hotellin palveluista 20 % alennuksen: majoituspalvelut, ravintolapalvelut, kuntoutuspalvelut, kylpyläpalvelut, Day Spa palvelut ja liikunta- ja kuntotestauspalvelut.
Ystävällisin terveisin Heli Kaikkonen, toimitusjohtaja, www.rokua.com  Palvelua hyvinvointitakuulla

Vaasa

Vaasan Merikaarron suunnalla Hierontapiste Mika Pitkänen (http://www.hierontapistemikapitkanen.fi/…) ilmoittaa että kriisinhallintaveteraanikortilla saa 15% alennusta.

Valkeakoski

Valkeakosken Liikenteen kaukoliikenteen vuoroissa (Tampere – Helsinki) myönnämme Krihakorttia esittämällä alennuksen kuljettajalta ostettavilla matkoilla. Alennus on noin 30%. 

Vantaa

Koiratarvike, koulutus, ruokinta ja hierontaliikkeestä MEDIMAL (www.medimal.fi) Vantaan rajatorpassa saa kriisinhallintaveteraanikortilla 10 % alennusta. Medimal verkkokaupasta 10 prossaa pois koodilla FASU. Ja vuoden loppuun asti -25 prossaa verkossa.

Ruutisavu – Sisäampumarata Vantaa. Kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä maksaa jäsenliittymismaksu 0 euroa (normaalisti maksaisi 20 euroa). (http://ruutisavu.fi)

Kriisinhallintaveteraanikorttia esittämällä InspecTeam Oy tarjoaa ilmalämpöpumpun ostajille perusasennuksesta 10% alennuksen. http://www.inspecteam.fi/

Ilmailumuseo: Hei! Olemme myöntäneet jo marraskuusta 2016 alkaen kriisinhallintaveteraanikortilla -30% alennuksen museon pääsylipusta. Museon verkkosivut: www.ilmailumuseo.fi Ystävällisesti Pia Illikainen, asiakaspalvelupäällikkö, pia.illikainen@ilmailumuseo.fi  Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12, 01530 Vantaa P. 044 239 5030

Varkaus

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen 

 

Neste Karvionkanava tarjoaa rauhanturvaajille vapaavalintaisen itse tehdyn kahvileivän ja kahvin 4€ (Norm. 5,10) ja Talon burger aterian 8,60€ (Norm. 10,60).
Hinnat voimassa kriHa-korttia näyttämällä. Neste Karvionkanava sijaitsee Itä-Suomessa Varkaus-Joensuu tien varrella. Huoltoasema on perustettu vuonna 1972. 

Vihti

Vihti Ski Centerissä kun esittää kriisinhallintaveteraanikortin niin saa eläkeläishintaan liput. http://www.vihtiski.fi/ 

Virrat

Lounasravintola Mikontalo antaa alennuksen kriisinhallintaveteraanikortin esittäjälle. Lounas kanta-asiakkaan hinnoin: http://www.mikontalo.fi/ 

Äkäslompolo/Ylläs

Cafe & Bar Routa Äkäslompolon kylässä Ylläksellä tarjoa rauhanturvaajaveteraaneille -25% päivän keitosta ja listaruuista. Lisäksi päivän pulla+kahvi 3€. Päivän leipä+kahvi 5€. Ystävällisesti Mikko Lipponen Cafe & Bar Routa Oy

Äänekoski

Jami Jonninen ilmoittelee seuraavaa: olen korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Kuopiosta ja pidän nykyään vastaanottoa Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Äänekoskella ammatinharjoittajana Terveystalon pisteissä. Haluan kantaa korteni kekoon ja tarjoan kriha-veteraaneille -20 % vastaanottohinnoistani, jotka löytyvät Terveystalon hinnastoista. https://www.terveystalo.com/fi/References/Specialist/?Specialist=19790&Name=Jami-Jonninen

Etuja valtakunnan rajojen ulkopuolella:

Kypros

Wolf divers diving center in Cyprus tarjoaa kriisinhallintaveteraaneille 15% alennuksen sukelluksista ja sukelluskursseista! Terkuin Elina Pohto/ Wolf Divers/ Protaras, Cyprus. http://wolfdivers.webnode.fi  

Kyprosella kannattaa kysyä kriha-kortilla alennusta myös seuraavista kohteista: mm LCA linna, argeologiset kohteet Limassolin alueella, Episkopin alueella ja Khirokitia (Choirokoitía).

Espanja

Martin Kunto Fuengirola Malaga, antaa 10% alennuksen fysikaalisista hoidoista KRIHA-veteraanikortilla. http://www.martinkunto.fi/

Puola, Gdansk

Euroopan solidaarisuuskeskus alennusta pääsymaksusta: (Europejskie Centrum Solidarności) kertoo elävästi Gdanskin telakalta alkunsa saaneesta Puolan solidaarisuusliikkeestä. Lech Walesan johtama Gdanskin telakkatyöläisten kapina oli tärkeässä osassa tapahtumaketjussa, joka johti lopulta kommunistisen rautaesiripun kaatumiseen Euroopassa 1980-luvun lopulla.

Kun Puolan muut museot kertovat enimmäkseen ihmiskunnan pimeistä puolista, kuten juutalaisten vainosta, on Solidaarisuuskeskus virkistävä poikkeus: museo kertoo, että myös hyvä voi voittaa pahan.

Gdanskin historialliseen kaupungintalomuseoon saa kriha-kortilla alennusta

Vatikaani

Sisäänpääsy ilmainen Sveitsiläiskaartin museoon. (https://fi.wikipedia.org/wiki/Sveitsil%C3%A4iskaarti)

Vinkki 1

Eräs kriha-veteraani kertoo seuraavaa: Ameriikan lomille kannattaa kortti ottaa mukaan. testasin Orlandossa premium outletissa ja siellä ainakin tommy hilfiger, polo, wilson leather eli kaikki missä kysyin tarjosi military discount joka oli 10-15% nettohinnoista. kortin kuvakin riitti.

Vinkki 2

Esim. auton tai moottoripyörän vuokrauksesta on saatu eri puolilla Espanjaa 20-40% alennusta Krihakortilla. Espanjassa eri puolilla ravintolalaskun alennus vaihtelee 10-50 prosentin välillä, huom. koko seurueelle! Hotellihuoneiden hinnoista on lähtenyt vain noin 10%, mutta hyvä sekin! Montenegrossa alennus on ollut noin 20 % luokkaa hotelleissa ja moottoripyörävuokrauksessa on höylätty hinnoista yleensä 10-30 %

Korttia kannattaa näyttää eri puolilla maailmaa ja kertoa, mistä on kyse.
Ja hienoa olisi, jos eduista ilmoitettaisiin sähköpostilla: krihaveteraanietuudet@rauhanturvaajaliitto.fi niin saadaan tietoa muillekin. Kiitos!

KOKEMUKSIA JÄSENENÄ

 

Olen saanut liitolta tukea toimiessani aktiivisesti varusmiesten ja nuorten kriisinhallintatietoutta lisäävissä tapahtumissa.

Aktiivisuus on palkittu myös mahdollisuudella vaikuttaa reserviläisille kehitettävään koulutukseen, jolla tuetaan palvelukseen hakeutuvien valmiuksia hakeutua ja menestyä ulkomailla.

Logistisen tuen lisäksi itselle merkittävin etu tulee Rauhanturvaajaliiton neuvottelemasta mahdollisuudesta käyttää kaupungin uimahalleja edullisempaan hintaan.

 
 
 
Joonas
Kriisinhallintaveteraani

YHDESSÄ OLEMME VOIMAKKAAMPIA