1

Etuudet

 

Rauhanturvaajaliiton jäsenkortilla saatavat etuudet

 

Liiton jäsenkortti on sähköinen. Sen voi asentaa älypuhelimeen. Jäsenkortti löytyy liiton mobiili-jäsenrekisteripalvelusta Membookista.

Fitness24seven

Rauhanturvaajaliiton jäsenille Fitness24seven vuosijäsenyys maksaa 209 €. Käytössä ovat kaikki Fitness24seven kuntokeskukset maasta tai kaupungista riippumatta vuorokauden ympäri. Kuntosalipalveluiden lisäksi myös PLUS keskuksien tarjoamat ryhmäliikuntapalvelut kuuluvat vuosimaksuun.

Sunborn Hotels & Restaurants tarjoaa seuraavat 
Edut Suomen Rauhanturvaajaliiton jäsenille Ruissalossa ja Naantalissa

Sauna- ja allasosaston käyttö -40 % päivän hinnasta  

Alennus on henkilökohtainen ja jäsenyys tulee osoittaa jäsenkorttia näyttämällä.  

Majoitusetu  

Myönnämme normaalihintaisesta majoituksesta online- ja myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista tunnuksella PROSRTL – 15 % alennuksen päivän hinnasta. 

Etu koskee sekä Ruissaloa ja Naantalia. 

Varaukset:  

www.naantalispa.fi  

www.ruissalospa.fi  

Huoneita rajoitettu määrä.  

Molemmat edut voimassa kaikkina päivinä pois lukien aatot ja juhlapyhät, heinäkuu sekä viikot 8 ja 52. Edut voimassa 31.12.2021 asti. 

KOKEMUKSIA JÄSENENÄ

 

Olen saanut liitolta tukea toimiessani aktiivisesti varusmiesten ja nuorten kriisinhallintatietoutta lisäävissä tapahtumissa.

Aktiivisuus on palkittu myös mahdollisuudella vaikuttaa reserviläisille kehitettävään koulutukseen, jolla tuetaan palvelukseen hakeutuvien valmiuksia hakeutua ja menestyä ulkomailla.

Logistisen tuen lisäksi itselle merkittävin etu tulee Rauhanturvaajaliiton neuvottelemasta mahdollisuudesta käyttää kaupungin uimahalleja edullisempaan hintaan.

 
 
 
Joonas
Kriisinhallintaveteraani

YHDESSÄ OLEMME VOIMAKKAAMPIA