1

Etuudet

 

Rauhanturvaajaliiton jäsenkortilla saatavat etuudet

 

Liiton jäsenkortti on sähköinen. Sen voi asentaa älypuhelimeen. Jäsenkortti löytyy liiton mobiili-jäsenrekisteripalvelusta Membookista.

Sähköisen jäsenkortin käyttöönotto

Suomen Rauhanturvaajaliiton SRTL Plus -jäsenryhmä

SRTL Plus on liiton uusi jäsenryhmä, johon liiton jäsen voi halutessaan liittyä. Ryhmän jäsenyys maksaa 25 euroa.

SRTL Plus -jäsenryhmän jäsenyys antaa osallistumisoikeuden Suomen Rauhanturvaajaliiton ja muiden reserviläisjärjestöjen tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa sekä Puolustusvoimien tai muiden tahojen yhteisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan vakuutusturvaa.

SRLT Plus -jäsenryhmän jäsenyys sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Jäsenryhmän jäsenyyden tarkoituksena on turvata ammuntaa harrastavan jäsen tapaturman ja vastuuriskien osalta. Vakuutukset myöntää Pohjola. Rauhanturvaajaliiton SRTL Plus -jäsenryhmän jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan ja sen voi hankkia normaalin varsinaisen jäsenyyden lisäksi. SRTL Plus -jäsenyys ei korvaa varsinaista jäsenyytta.

SRTL Plus -jäsenyyden hankkiminen

Voit hankkia Plus-jäsenyyden seuraavin tavoin:

Itsepalveluna:
– kirjaudu Membookiin ja mene ensin omaan yhteisöösi. Siellä klikkaa ”Jäsentiedot” ja mene ”Lisätiedot”-välilehdelle. Laita ”Kyllä” -rasti ruutuun kohdassa ”SRTL PLUS -jäsenyys”
– Membook lähettää muutaman päivän sisällä laskun SRTL Plus tuotteesta ja se on voimassa maksupäivästä alkaen.

Membookin asiakaspalvelusta:
– lähetä sähköpostia osoitteeseen rauhanturvaajaliitto@membook.fi ja kerro haluavasi hankkia SRTL PLUS -jäsenyys. Kerro viestissä tunnistamista varten koko nimesi, osoitteesi, sekä liiton jäsenyhdistys, johon kuulut. Saat viestiisi automaattikuittauksen, kun se on vastaanotettu. Asiakaspalvelu on yhteydessä erikseen vain, mikäli se tarvitsee tarkentavia tietoja. Saat laskun muutaman arkipäivän sisällä tilauksestasi.

SRTL-Plus-jasenryhmatiedote

Liiton Pasilan asunto jäsenten varattavissa

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry:n hankkima asunto-osake Pasilasta (Fredikanterassi 3 C) on tarkoitettu ensisijaisesti liiton hallinnon ja vertaistuen käyttöön.
Huoneisto voidaan luovuttaa myös lyhyiksi ajanjaksoiksi vapaa-ajan majoituskäyttöön käyttökustannusten korvausta vastaan jäsenetuna kaikille Liiton jäsenyhdistysten varsinaisille jäsenille. Varaajan tulee olla yksi majoittujista. Tämä palvelu ja jäsenetu on nyt pilottivaiheessa, mikä tarkoittaa, että käytännöt ja käyttösäännöt voivat vielä muuttua.
Huoneisto on varattavissa kunkin kalenterikuukauden lopussa seuraavan kahden kuukauden ajanjakson osalta.
Huoneistosta löytyvät kokoustilat sekä nukkumapaikat seitsemälle henkilölle. Asunto on varustettu TV:llä, jota voi käyttää näyttönä kokouksissa.

Vapaa-ajan käytöstä perittävät korvaukset ovat:

  • perjantai klo 16.00 – maanantai klo 12.00 yhteensä 150€
  • maanantai klo 16.00 – keskiviikko klo 12.00 yhteensä 100€
  • keskiviikko klo 16.00 – perjantai klo 12.00 yhteensä 100€
  • yksittäinen yö 60€

Huoneistosta löytyvät kokoustilat sekä nukkumapaikat seitsemälle henkilölle. Asunto on varustettu TV:llä, jota voi käyttää näyttönä kokouksissa.

Varauksen voit tehdä lähettämällä postia osoitteeseen toimisto@rauhanturvaajaliitto.fi

Varauskalenteri

Fitness24seven

Rauhanturvaajaliiton jäsenille Fitness24seven vuosijäsenyys maksaa 209 € ja 6kk 117€. Käytössä ovat kaikki Fitness24seven kuntokeskukset maasta tai kaupungista riippumatta vuorokauden ympäri. Kuntosalipalveluiden lisäksi myös PLUS keskuksien tarjoamat ryhmäliikuntapalvelut kuuluvat vuosimaksuun. Etu on voimassa toistaiseksi. Jäseneksi liitytään Fitness24seven toimipaikassa aukioloaikoina. Tällöin luodaan jäsenelle profiili paikan päällä. Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistyksen jäsen tarvitsee henkilötodistuksen mukaan vastaanottoon. Osto tapahtuu vastaanotossa kokonaissummana: vuosijäsenyys 209€ tai puolen vuoden jäsenyys 117€.

Sunborn Hotels & Restaurants tarjoaa seuraavat
Edut Suomen Rauhanturvaajaliiton jäsenille Ruissalossa ja Naantalissa

Sauna- ja allasosaston käyttö -40 % päivän hinnasta

Alennus on henkilökohtainen ja jäsenyys tulee osoittaa jäsenkorttia näyttämällä.

Majoitusetu  

Myönnämme normaalihintaisesta majoituksesta online- ja myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista tunnuksella PROSRTL – 15 % alennuksen päivän hinnasta.

Etu koskee sekä Ruissaloa ja Naantalia.

Varaukset:

www.naantalispa.fi

www.ruissalospa.fi

Huoneita rajoitettu määrä.

Molemmat edut voimassa kaikkina päivinä pois lukien aatot ja juhlapyhät, heinäkuu sekä viikot 8 ja 52. Edut voimassa 31.12.2021 asti.

Majuri Otto Ritamäen Rahasto

Suomen Rauhanturvaajaliitolta on mahdollista anoa tukea entisille toimialueille suuntautuviin ryhmämatkoihin.

Liiton hallitus myöntää tukea Majuri Otto Ritamäen rahastosta. Rahasto ja sen säännöt perustuvat Otto Ritamäen Rauhanturvaajaliitolle testamenttaamaan omaisuuteen.

Testamentti määrää, että rahaston tuotolla tuetaan vähävaraisten liiton jäsenyhdistysten jäsenien osallistumista järjestettyihin ryhmämatkoihin entisille palveluspaikoille tai kansainvälisiin veljeskokouksiin.

Vapaamuotoisen anomuksen tuesta tekee se liiton paikallisyhdistys, johon mahdollisen avustuksen saaja kuuluu.  Yhdistyksen tehtävä on myös todeta hakijan vähävaraisuus.

KOKEMUKSIA JÄSENENÄ

Olen saanut liitolta tukea toimiessani aktiivisesti varusmiesten ja nuorten kriisinhallintatietoutta lisäävissä tapahtumissa.

Aktiivisuus on palkittu myös mahdollisuudella vaikuttaa reserviläisille kehitettävään koulutukseen, jolla tuetaan palvelukseen hakeutuvien valmiuksia hakeutua ja menestyä ulkomailla.

Logistisen tuen lisäksi itselle merkittävin etu tulee Rauhanturvaajaliiton neuvottelemasta mahdollisuudesta käyttää kaupungin uimahalleja edullisempaan hintaan.

 
 
 
Joonas
Kriisinhallintaveteraani

YHDESSÄ OLEMME VOIMAKKAAMPIA