1
#puhettalauteilla Verkkotapahtuma

Milloin

02/11/2020 - 08/11/2020    
00:00

Event Type

#puhettalauteilla -kampanja 2.- 8.11.2020
Tästä linkistä mukaan tapahtumaan
Miesten Viikon tapahtuma sosiaalisessa mediassa: #puhettalauteilla rohkaisee miehiä puhumaan näinä haastavina aikoina toisilleen ja lähipiirilleen. Hyvinvointi alkaa hyvästä kohtaamisesta, kuuntelemisesta ja kuulluksi tulemisesta.

Miten:
1. Sauno, käy lenkillä tai istu mukavasti sohvalle
2. Uskalla puhua ja kuunnella
3. Jaa puheenaiheesi rohkaisuksi muillekin hashtageilla: #puhettalauteilla #miestenviikko

”Sen mitä #suomitanssii, #suomisaunoo ja #suomilaulaa-sometempaukset tekivät suomalaisten yhtenäisyydelle ennen koronapandemiaa, #puhettalauteilla tarjoaa marraskuun pimenevälle viikolle. Kampanja tuo yhteisöllisyyttä ja toivon ilmapiiriä”, sanoo Feeniks-hankkeen hankepäällikkö Miikka Vuorinen.

”Kyllä mies puhuu tunteistaan ja mistä vain, kun siihen vain on paikka ja hyvä seura. Puhumisella on väliä, ja mikä sen parempi paikka puhumiselle kuin hyvä seura ja lauteet. Rohkaisemme miehiä puhumaan keskenään arjessa, ilman päihteitä. Olivatpa kyseessä sitten toimeentuloon, rakkauteen tai isyyteen liittyvät kysymykset, niistä pitää puhua nyt eikä liian myöhään. Ja jokaisella miehellä on lähellään ihmisiä, joita puhumisen esimerkki voi rohkaista”, Vuorinen sanoo.

Kampanjan järjestäjinä toimivat Feeniks-hanke, OKTOBER OY elokuvatuotantoyhtiö, Miessakit ry, Rauhanturvaajaliitto, Suomi Sauna Day ja Santander.