TOIMINTASUUNNITELMA

 

TOIMINTASUUNNITELMA 2024

Vuosi 2024 tulee olemaan Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry:n 56 toimintavuosi.Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry on yksi Suomen Rauhanturvaajaliiton ry:n jäsenyhdistyksistä ja jäsenyyden myötä osallistumme liiton kevät- ja syysliittokokouksiin. Lisäksi osallistumme SRTL:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin.

Yhdistys järjestää keväällä maalis-huhtikuussa ja syksyllä loka-marraskuussa yhdistyksen kevät- ja syyskokoukset.

Yhteistyö muiden liiton jäsenyhdistysten kanssa jatkuu edellisten vuosien tapaan aktiivisena, mm. osallistumalla ”kuuden yhdistyksen tapaamisiin”.

Pyrimme järjestämään 2024 aikana johonkin mielenkiintoiseen maanpuolustusta tai kriisinhallintaa lähellä olevaan kohteeseen, asiasta tiedotetaan lähempänä lisää. Suunnitteilla on myös rauhanturvaajille tarkoitettu ampumatapahtuma/päivä 11.5 Lupinmäellä klo 09.00 alkaen.

 

KRIHAKORTIN ETUISUUDET

Toimintavuonna yhdistys on mukana SRTL:n vertaistukitoiminnassa ja pyrimme yhdessä alueen yrittäjien ja kuntien/kaupunkien kanssa löytämään lisää paikallisia etuuksia kriisinhallintaveteraanikortille. Esim. kuusi vuotta sitten neuvoteltu etuisuus Kymenlaakson uimahalleissa koskee Kotkan ja Karhulan uimahalleihin 2.5€:n sisäänpääsymaksun. Lippukassalla on erikseen mainittu rauahnturvaajaveteraanit! Haminan uimahallissa tämä 6 vuoden etuisuus loppui 2024 vuoden alusta.

Kouvolan uimahalleja tämä etuisuus ei koske.

https://rauhanturvaajaliitto.fi/perustietoa-liitosta/etuudet/

SELKÄERGOKLINIKKA Kotkan saarella myöntää -5 prosentin alennuksen kaikista hoidoistaan 13.3.2018 lähtien. On rauhanturvaajien suosima paikka entuudestaan, niin miehille kuin naisille. Hoitomuodot: OMT-fysioterapia , Naprapatia , Fysioterapia , Hieronta , Shockwavehoito . Lääkärit: neurologi Ilkka Pieninkeroinen , ortopedi ja traumatologi Imke Höfling. http://www.ergoselkaklinikka.fi/ Kriisinhallintaveteraanit kuntoon korttia näyttämällä.

 

KYMLRT tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten maanpuolustus- ja sotaveteraanijärjestöjen, Puolustusvoimien ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa. Yksi tärkeistä yhteistyökohteistamme tulee olemaan jatkossakin Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus (RVPK).

Osallistumme syyskesällä SRTL:n järjestämiin ampumamestaruuskilpailuihin. 2023 on vetovastuu meillä.

Tavoitteena on saada KYMLRT:n jäsenet aktivoitumaan yhdistyksen toimintaan ja jäsenmäärän lisääminen tämänhetkisestä n.325:stä ylöspäin

YHDESSÄ OLEMME VOIMAKKAAMPIA

Kaveria ei jätetä - ei kotona eikä kaukana!