1

TOIMINTASUUNNITELMA

 

v TOIMINTASUUNNITELMA 2023

Vuosi 2023 tulee olemaan Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry:n 55 toimintavuosi.Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry on yksi Suomen Rauhanturvaajaliiton ry:n jäsenyhdistyksistä ja jäsenyyden myötä osallistumme liiton kevät- ja syysliittokokouksiin. Lisäksi osallistumme SRTL:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin.

Yhdistys järjestää keväällä maalis-huhtikuussa ja syksyllä loka-marraskuussa yhdistyksen kevät- ja syyskokoukset.

Yhteistyö muiden liiton jäsenyhdistysten kanssa jatkuu edellisten vuosien tapaan aktiivisena, mm. osallistumalla ”viiden yhdistyksen tapaamisiin”. Tulemme ottamaan koronatilanteen huomioon kaikessa toiminnassa, jos tarveta siihen esiintyy. Muutaman vuoden jälkeeen näyttää hyvältä.

Pyrimme järjestämään keväällä 2023 kevätretken johonkin mielenkiintoiseen maanpuolustusta tai kriisinhallintaa lähellä olevaan kohteeseen, asiasta tiedotetaan lähempänä lisää. Suunnitteilla on myös rauhanturvaajille tarkoitettu ampumatapahtuma/päivä.

Toimintavuonna yhdistys on mukana SRTL:n vertaistukitoiminnassa ja pyrimme yhdessä alueen yrittäjien ja kuntien/kaupunkien kanssa löytämään lisää paikallisia etuuksia kriisinhallintaveteraanikortille. Esim. Viisi vuotta sitten neuvoteltu etuisuus Kymenlaakson uimahalleissa koskee Kotkan ja Karhulan uimahalleihin 2.5€:n sisäänpääsymaksun ja Haminan uimahallissa on ilmainen maksu, kunhan vilauttaa kaikissa halleissa kriisinhallintaveteraanikorttia kassalla. Kouvolan uimahalleja tämä etuisuus ei koske.

Muita etuisuuksia: (voi kuka tahansa etsiä)

SELKÄERGOKLINIKKA Kotkan saarella myöntää -5 prosentin alennuksen kaikista hoidoistaan 13.3.2018 lähtien. On rauhanturvaajien suosima paikka entuudestaan, niin miehille kuin naisille. Hoitomuodot: OMT-fysioterapia , Naprapatia , Fysioterapia , Hieronta , Shockwavehoito . Lääkärit: neurologi Ilkka Pieninkeroinen , ortopedi ja traumatologi Imke Höfling. http://www.ergoselkaklinikka.fi/ Kriisinhallintaveteraanit kuntoon korttia näyttämällä.

Fresno ravintola: Barettiveli Miikka Mertamolla on Fresno ravintola myös Kotkassa. Osoite: Kotkankatu 16, 48100 Kotka.
Hän lupaa -20% pääruuasta krihakorttilla koko seurueelle. (Fresno ravintola myös Hämeenlinnassa)

 

Lounaskahvila ysiysi, Kotkantie 6 48200: Lounaskahvila ysiysi antaa yhden (1 €) euron alennuksen paikan päällä syödystä lounaasta esittämällä krihakortin. Etu on henkilökohtainen. Ruokalistat osoitteessa www.ruokapaikka.fi
T:Kimmo Dufva Lounaskahvila ysiysi oy Kotka 040-5085746

 

KYMLRT tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten maanpuolustus- ja sotaveteraanijärjestöjen, Puolustusvoimien ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa. Yksi tärkeistä yhteistyökohteistamme tulee olemaan jatkossakin Rauhanturvaamisen ja Veteraanityön Perinnekeskus (RVPK).

Osallistumme syyskesällä SRTL:n järjestämiin ampumamestaruuskilpailuihin. 2023 on vetovastuu meillä.

Tavoitteena on saada KYMLRT:n jäsenet aktivoitumaan yhdistyksen toimintaan ja jäsenmäärän lisääminen tämänhetkisestä n.325:stä ylöspäin

YHDESSÄ OLEMME VOIMAKKAAMPIA

Kaveria ei jätetä - ei kotona eikä kaukana!