Tervetuloa lauantaina 21.8.2021 klo 14-21 Haminaan Wanhan Veteraanin piha-alueelle viettämään yhdessä perinteistä lähialueen yhdistysten tapaamista. Kutsu on lähetetty Etelä-Karjalan-, Kanta-Hämeen-, Päijät-Hämeen-, Suur-Savon- ja Kymenlaakson RT-yhdistyksille.

Wanhan Veteraanin pihalle valmistuu kesällä rauhanturvaajien tukikohta, josta löytyy sauna ja briiffari-tilat, sekä majoitustilat 40 hengelle. Lisäksi RVPK:n tiloissa toimii ravintola Wanha Töpinä.
Klo 14.00 lipun nosto, jonka jälkeen nautitaan ravintola Wanhan Töpinän valmistamaa lounasta.
Lounaan jälkeen on mahdollisuus tutustua omakustannushintaan RVPK:n näyttelyihin, joissa tänä kesänä on esillä Keisarillinen Suomen Kadettikoulu 200 vuotta ja Mannerheim taiteilijoiden innoittamana. Lisäksi esillä on rauhanturvaamisen ja kriisinhallinnan historiasta koostuva osasto.
Ohjelma jatkuu ilmakuula-aseella ammuttavalla Falling Plates-kilpailulla, jossa ammutaan henkilökohtainen kilpailu, jossa aika ja kaatuvien taulujen määrä ratkaisee. 3 parasta palkitaan.
Kilpailun jälkeen palkintojen jako, sekä kukrin luovutus seuraavalle järjestävälle yhdistykselle .
Ilta jatkuu saunomisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä.
Illalla tarjolla iltapalaa ja tilaisuuden virallinen osuus päättyy klo 21.00, jonka jälkeen voidaan aloittaa kotimatkat tai jatkaa iltaa tukikohdassa.
Sillä, mikäli haluaa verestää muistoja yöpymisestä ”körmyssä”, niin tukikohdassa yöpyminen on mahdollista omakustannushintaan, noin 40€ / henkilö.

Ruokailut hoidetaan järjestävän yhdistyksen toimesta, sisältäen normaalit ruokajuomat (ei olutta tai muuta alkoholipitoista). Mikäli haluaa ostaa ruoan kanssa esim. olutta, jokainen maksaa sen Wanhalle Töpinälle itse.

Tukikohta-alue on ravintolayrittäjän hallinnassa anniskelua koskien ja omien juomien nauttiminen on sallittua vain saunassa ja majoitustilassa. Muissa tiloissa ja alueilla alkoholin anniskelu kuuluu Wanhan Töpinän alaisuuteen. Perinteistä messiä ei ole alkoholisäännöksistä johtuen. Juomia on ostettavissa ravintolasta asevelihintaan.

Ilmoittautuminen tapaamiseen viimeistään 5.8 mennessä joko: aki.laasonen(at) aldrive.fi tai
sami.aho.kymlrt(at)gmail.com

KymlRT / Aki Laasonen ja Sami Aho