1

Vuoden 2021 ampumakilpailut joudutaan perumaan. Pääesikunnan antaman uuden vapaaehtoista maanpuolustusta koskevan normin mukaan reserviläis- ja maanpuolustusjärjestöjen (ml. SRTL) ampumakilpailuja ei enää tueta Puolustusvoimien asein ja patruunoin. Jatkossa liiton ampumamestaruuskilpailut tullaan toteuttamaan yhdessä MPK:n kanssa MPK:n aseilla ja patruunoilla.

Muulta osin Puolustusvoimien logistinen tuki (radat, materiaali, majoitus, muonitus yms.) säilyvät ennallaan MPK:n kautta Puolustusvoimille tehtävän tukipyynnön mukaisesti.

Uuden normin astuttua jo voimaan ei ”Falling Plates” tapahtumaa 7.8.2021 voida Karjalan prikaatissa suunnitelmien mukaan Puolustusvoimien asein ja ampumatarvikkein järjestää. Myöskään MPK ei valitettavasti tällä kertaa pysty tukemaan kilpailuja riittävällä määrällä aseita ja patruunoita.

Vuoden 2021 kilpailut perutaan ja aloitamme vuoden 2022 kilpailujen suunnittelun yhteistyössä MPK:n kanssa. Kilpailutapahtuma pyritään edelleen järjestämään Karjalan prikaatissa Vekaranjärvellä elokuussa 2022-2023. Ensi vuoden ajankohta tarkentunee Karjalan prikaatin suunnittelutilaisuudessa kesäkuun aikana. Tapahtuman järjestää Kymenlaakson Rauhanturvaajat ja alueen muut jäsenyhdistykset yhdessä MPK:n Kaakkois-Suomen piirin kanssa.