1

YK:n kansainvälinen rauhanturvaajien (29.5.) päivän osuu tänä vuonna viikonlopulle, mistä johtuen Suomen Rauhanturvaajaliitto ry (SRTL) järjestää kunniakäynnin kriisinhallintaoperaatioissa menehtyneiden rauhanturvaajien muistomerkille Hietaniemen hautausmaalle perjantaina 28.5.2021 klo 12.00. 

Tilaisuuden yhteydessä palkitaan kriisinhallintatehtävissä ansioituneita henkilöitä. Tilaisuudessa lasketaan Puolustusministeriön, Puolustusvoimien, Vammautuneet Kriisinhallintaveteraanit ry:n (VKV ry) ja Suomen Rauhanturvaajaliiton seppeleet. Tilaisuus järjestetään ulkona varoetäisyyksin.

Ohjelma
11.45 Osallistujat kokoontuvat hautausmaan portille
11.50 Siirtyminen Sankariaukiolle
12.00 Hymni (Faitterit –soittokunnan soittoryhmä)
Seppeleen laskut
– Pääesikunta ja Maavoimien esikunta
– VKV ry
– Suomen Rauhanturvaajaliitto ry
Porilaisten marssi
Kriisinhallintatehtävissä ansioituneiden palkitseminen
– Maavoimien esikunnan palkittavat
– Vuoden Rauhanturvaajan palkitseminen
12.30 Tilaisuus päättyy