1

Peruutettu!! Su  6.12.  klo 15.00  Yhdistyksen perinteinen Itsenäisyyspäivän päiväjuhla

06.12.2020 | 15:00 - 18:00 |


Peruuutettu!! Su  6.12.  klo 15.00 – 18.00  Yhdistyksen perinteinen Itsenäisyyspäivän päiväjuhla

Pub Jerun Piilopaikka, Hämeenkatu 10, Tampere,

  • Itsenäisyyspäivän Päiväjuhla Jerun Piilopaikassa perutaan covid -19 rajoitusten vuoksi, eikä palkitsemisia sekä muistamisia suoriteta tänä Itsenäisyyspäivänä. Päiväjuhla muodollisuuksineen siirretään keväälle ja siitä tarkemmin alempana.
  • Jos kuitenkin satut olemaan liikkeellä Itsenäisyyspäivänä klo 15.00 – 18.00 Tampereen keskustassa, yhdistys tarjoaa tuona ajankohtana yhden lämpöisen ja terävän juoman Pub Jerun Piilopaikassa. Tuona ajankohtana on mahdollisuus tavata olemassa olevien rajoituksien mukaan omalla ajallaan ja harkintansa mukaan myös muuta jäsenistöä, keitä sattuu liikkeellä olemaan. Seuratkaa tiedotteita tilanteen kehittymisestä ja mahdollisista uusista rajoituksista. Kukin osallistuu ja saapuu tänne paikalle yksityishenkilönä oman harkintansa mukaan, ohjeistus ja rajoitukset muistaen. Käyttäkää siis omaa harkintaa osallistumisissa.
Yhdistys järjestää keväällä jäsenistölleen Itsenäisyyspäivän Päiväjuhlan korvaavan tapahtuman, mikä järjestetään Itsenäisyyspäivän hengessä erikseen tiedotettavana ajankohtana. Tämä tapahtuma suoritetaan normaalista jäsenillasta poiketen ”pitkällä kaavalla”. Se pitää sisällään viralliset ohjelmat puheineen ja palkitsemiseen, jotain ohjelmaakin sinne järjestetään. Illan jatkuessa saunomisen merkeissä, tarjotaan tapahtumassa myös lämmintä purtavaa ja viileitä juomia. Toivomme että tämä jäsenilta päättäisi rajoitusten aikakauden ja pääsisimme aloittamaan jo normaalin elämän.

 

 


Tapahtumatiedot:

Päiväys ja aika
06.12.2020
15:00 - 18:00

Sijainti kartalla:

Karttaa ei ole saatavissa