Messi-ilta ja vertaistukitilaisuudet vuonna 2023

Messi-ilta ja vertaistukitilaisuuksia järjestetään taas!

Messi-ilta ja vertaistukitilaisuuksia pyritään järjestämään kuukausittain vuonna 2023. Tapahtumista tullaan tiedottamaan sekä sähköpostitse, että liiton tapahtumailmoitusten kautta.

Vuoden ensimmäinen messi-ilta järjestetään perjantaina 20.1 klo 18:30. Vaikka pääsemmekin nauttimaan ravintola Massimon herkullisista pizzoista, meille on varattu yksityistila ravintolan vierestä eli Choco deli -kahvilasta, Rinteenkulman ostoskeskuksen toisesta kerroksesta. Tottuttuun tapaan tilaisuus on täysin ilmainen ja yhdistys tarjoaa osallistujille ruoat sekä (alkoholittomat) juomat.

Tapahtuma on avoin kaikille kriisinhallintaveteraaneillle eli kannattaa kutsua myös kaveri mukaan. Ilmoittautuminen onnistuu seuraavalla lomakkeella:

Tiedustelut: Miika Alajääskö: 0458056202 ja miika.alajaasko@gmail.com

Vertaistukitapahtumia tuetaan Rauhanturvaajaliiton vertaistuen STEA-rahoituksella.