1

Ampumajaoston toiminta aktivoituu vähitellen ja liitolla on tällä hetkellä poliisin hyväksymiä ampuma-asekouluttajia (AAK). Kyseiset kouluttajat ovat mukana liiton ampumaharrastustoiminnassa ja he voivat antaa liiton jäsenille tietynlaisen oman kaluston hankintaan vaadittavan harrastuneisuustodistuksen, mikäli harrastuneisuus todistetaan luotettavalla tavalla, esimerkiksi ampumapäiväkirjalla. Lisätietoja tästä löytyy liiton verkkosivuilta syyskuun alusta alkaen.

Syyskuun alussa toimintaa jalkautetaan Mikkelin suunnalla ja tämän jälkeen tulevista ratapäivistä tiedotetaan erikseen. Tällä hetkellä liitto myös selvittää oman kaluston hankintaa näitä tapahtumia varten. Mikäli omistat hyväkuntoisen itselataavan kertatulikiväärin, jossa kaliiperi ja tähtäimet ovat kuten operaatiossa käytössäsi olleessa kalustossa, tai Glock 17 -pistoolin ja haluaisit tarjota näitä myytäväksi liitolle, niin ota yhteyttä koulutussähköpostiin: koulutus@rauhanturvaajaliitto.fi

Kyseiseen postiin voit myös edelleen ilmoittautua, mikäli omaat ampumaharrastuskokemusta ja haluat mukaan liiton ampumakoulutuspooliin.