1

Yhdistyksemme sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 22.10. klo 18:00 Ravintola Harlekiinissa Kauppatori 1, Hyvinkää. Kokouksemme yhteydessä vietämme samalla YK-päivän juhlaa illallisen merkeissä ja palkitsemme jäsenistöämme. Illallisen jälkeen jäsenemme Pekka Kokkonen esitelmöi aiheesta Siviilikriisinhallinta. Pekalla on pitkä kokemus, niin rauhanturvaamisesta kuin siviilikriisinhallinnasta Afganistanissa, Afrikassa ja Lähi-Idästä – luvassa on varmasti mielenkiintoinen esitelmä.

Illallinen on Avec-kutsu ja ruokailujärjestelyjä varten, toivomme vahvistusta tapaamiseemme 14.10. mennessä. Vahvistukset voi lähettää Hannelelle (hannele.lindsten@kolumbus.fi). Illallisen pukukoodina on tumma puku ja isot mitalit.

Oletko kiinnostunut toimimaan yhdistyksemme hallituksessa ja saada näköalapaikan rauhanturvaamisen edunvalvontaan, perinnetyöhön tai vaikkapa vertaistukitoimintaan? Nyt on hyviä hommia tarjolla. Asenne ratkaisee, ei niinkään missioiden määrä, sukupuoli tai ikä. Erityisen hienoa olisi, jos saisimme nuoria mukaan hallituksen toimintaan. Paikkoja aukeaa juuri syyskokouksessa – ole yhteydessä, jos kiinnostaa!