1

Etelä-Karjalan Rauhanturvaajat ry

TULE MUKAAN TOIMINTAAN !

 Etelä-Karjalan Rauhanturvaajat on kaikkien etelä-karjalaisten rauhanturvaajien/kriisinhallintaveteraanien oma yhdistys. Tarjoamme jäsenillemme monipuolista toimintaa ja vierailuja kiinnostaviin kohteisiin.

Toimintaa

Toimintaa on monenlaista. Liikunnallista yhteisoloa, hienoja talkoohetkiä esimerkiksi veteraanien hyväksi. Esitelmiä messi-illoissa ja saunailtoja. Pyrimme aina kehittämään monipuolista toimintaa. Saat itse valita mikä itseäsi kiinnostaa. 

Hyviä kavereita

Rauhanturvaajia yhdistää palveluskokemus kriisialueilla. Omaa kokemusta voi peilata muiden kokemuksia kuuntelemalla ja päinvastoin. Vertaisverkkoon kannattaa tulla mukaan. Meitä etelä-karjalaisia jäseniä on yli 150 !

Liittyminen on yksinkertaista

Liittyminen tapahtuu Rauhanturvaajaliiton kautta.

Näkymän vasemmassa yläkulmassa kuvake ja ”liity jäseneksi” teksti. Tekstiä klikkaamalla siirryt Rauhanturvaajaliiton sivuille automaattisesti kohtaan : ”Liity jäseneksi”, jota klikkaamalla valitset yhdistyksen johon haluat liittyä. Yhdistyksemme on listan ensimmäisenä.

Vaihtoehtona myös valita ”Yhteystiedot” yläpalkistosta Rauhaturvaajaliiton yhteystiedot ja liikkumalla oikeaan alakulmaan valitsemaan mainittu ”Liity jäseneksi” valinta ja yhdistys. 

Parhaillaan rauhanturvaamispalveluksessa toimiva voi liittyä yhdistyksen Toimialuejäseneksi, jolloin kuluva kalenterivuosi kustantaa pyöreät 0 €!

Tervetuloa joukkoon mukavaan!

 

Tukipuhelin 020 7698 111

Älä jää asioiden kanssa yksin. Jokaisella tukipuhelimeen vastaavalla on kriisinhallintakokemusta. Puhumme samaa kieltä eikä kaveria edelleenkään jätetä!

TIEDOTTEET

 

TAPAHTUMAT

 

Valitse kategoria:

LIITY RAUHANTURVAAJALIITON JÄSENEKSI

Valitse paikallisyhdistys johon haluat liittyä ja täytä jäsenlomake jo tänään.

Suomen Rauhanturvaajaliitto
SUOMEN
RAUHANTURVAAJALIITTO
Suomen Rauhanturvaajaliitto
KRIISINHALLINTA