1

Rauhanturvaajaliitto on omistaan huolta pitävä veteraanijärjestö. Viime aikoina on kiinnitetty huomiota erityisesti kriisinhallintaveteraanien etujen kehittämiseen. Osa eduista on liiton paikallisyhdistysten jäsenistölle suunnattuja.  Alla kootusti tähän mennessä neuvoteltuja jäsenetuja.

 Sähköinen jäsenkortti

Jäsenyytesi voit todistaa kätevästi sähköisellä jäsenkortilla suoraan omasta kännykästäsi (palvelun tarjoaa Membook).

Edullinen ja kattava vakuutus ammuntaa harrastaville

Plus -jäsenyys (25 euroa/vuosi) antaa osallistumisoikeuden Rauhanturvaajaliiton ja muiden reserviläisjärjestöjen tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa sekä Puolustusvoimien tai muiden tahojen yhteisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan vakuutusturvaa. sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Plus-jäsenyyden tarkoituksena on turvata ammuntaa harrastavan jäsen tapaturman ja vastuuriskien osalta. Huom. Plus-jäsenyyttä voi ostaa jatkuvasti.

Edullisesti salille

Fitness24seven kuntosalin vuosijäsenyys hintaan 209 €. Käytössä ovat kaikki Fitness24seven kuntokeskukset maasta tai kaupungista riippumatta vuorokauden ympäri. Kuntosalipalveluiden lisäksi myös PLUS keskuksien tarjoamat ryhmäliikuntapalvelut kuuluvat vuosimaksuun.

Etu majoituksesta ja kylpylästä

Sunborn Hotels & Restaurants Ruissalossa ja Naantalissa 15 % ale majoituksesta, 40% etu sauna- ja allasosaston käytöstä päivän hinnasta.

Lisää edellä mainituista jäseneduista: https://rauhanturvaajaliitto.fi/perustietoa-liitosta/etuudet/#jasenetuudet

Toimintakykyä edistävä toimintaa ammattilaisten ohjauksessa

Pitääkö minun kaikki kestää?” – kokonaisvaltaisen toimintakyvyn kuntoutus 3.-5.9.2021 ja seuranta 28.-30.1.2022 Oulunkylän Kuntoutuskeskuksessa Helsingissä. Lisää tästä edusta: https://rauhanturvaajaliitto.fi/vertaistuki/tapahtumat/pitaako-minun-kaikki-kestaa-kokonaisvaltaisen-toimintakyvyn-kuntoutus-3-5-9-2021-ja-seuranta-28-30-1-2022/

Kuntoutus ja vertaistukiviikonloppu

Kuntoutus- ja vertaistukiviikonlopun 24.-26.9.2021 Rokua Health & Spa hotellissa Rokua Unesco Global Parkin ainutlaatuisen luonnon keskellä, Rokuan kansallispuistossa. Lisää tästä edusta: https://rauhanturvaajaliitto.fi/vertaistuki/tapahtumat/kuntoutus-ja-vertaistukiviikonloppu-rokua-health-spa-hotellissa-24-26-9-2021/

Parisuhdeviikonloppu

”Parisuhteen paineet ja paineettomuus -mikä auttaa jaksamaan?” Viikonlopputapahtuma  Hotelli Kivitipussa, osoite Nykäläntie 137, 62600 Lappajärvi 22.-24.10.2021. Lisää tästä jäsenedusta: https://rauhanturvaajaliitto.fi/vertaistuki/tapahtumat/parisuhteen-paineet-ja-paineettomuus-mika-auttaa-jaksamaan-2/

Näiden jäsenetujen lisäksi Suomen Rauhanturvaajaliitto ja sen jäsenyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa ympäri vuoden kaikkialla Suomessa. Kaikille kriisinhallintaveteraanikortin omaaville löydät etuja täältä: https://rauhanturvaajaliitto.fi/perustietoa-liitosta/etuudet/kriha-kortti/

Rauhanturvaajaliitto järjestää myös vertaistukea kaikille rauhanturvaajille ikään ja sukupuoleen katsomatta, entisille ja nykyisille sekä heidän läheisilleen, nuorille ja iäkkäämmille.

Vapaaehtoisella vertaistuella edistetään kaikkien rauhanturvaajien ja heidän läheistensä jaksamista ja hyvinvointia ennen palvelusta, palveluksen aikana ja sen jälkeen. Usein yhteinen virkistystoiminta ja vertaistuki ehkäisee ennalta mieltä painavien kokemusten kasvamista liian suuriksi. Rauhanturvaajaliitto järjestää vertaistukitukihenkilöille koulutusta ja ohjausta.

Vertaistukitoiminta on lähtökohtaisesti osallistujalle maksutonta.

Rauhanturvaajaliiton vertaistukitoiminnasta saat lisätietoa täältä: https://rauhanturvaajaliitto.fi/vertaistuki/